Ki Mit Tube: YouTube tehetségkutató indul

Kezdetét vette Magyarország első YouTube tehetségkutatója, itt a Ki Mit Tube! A világ legnagyobb színpadára állva most bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes. Az oldal havonta egymilliárd nézője várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik immáron a YouTube-on szólítják meg a közönségüket. 

Fotó:Dóka Attila

Augusztus 18-án élessé vált a kimittube.hu oldal és ezzel kezdetét vette Magyarország legmodernebb és legszabadabb tehetségkutatója.

Foggal eljátszod a Highway to Hell gitárszólóját? Ráadásul ukulelén? Úgy sminkelsz mint senki más, netán egyszerűen csak brutálisan jó a hangod? Különleges naplemente felvételeket készítesz, vagy a pogózás bajnoka vagy?  A Ki Mit Tube most megadja a lehetőséget, hogy kibontakozz. Itt nincsenek komoly szabályok és megkötések, a legfontosabb feltétel, hogy az alkotónak látszódnia kell a videón.

A Ki Mit Tube zsűrije legalább annyira sokszínű, mint az indulók mezőnye. Hajós András moderálása mellett tegnap mutatták be a zsűri tagjait. Puzsér Róbert (kritikus)

Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő)

Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő)

Mondik Noémi (képzőművész)

Puskás Peti (énekes)

valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók) alkotják a csapatot, amely napról napra, hétről hétre elemzi a produkciókat.

A zsűri tagjainak szigorú, vagy támogató videókommentjeit az indulók produkcióival együtt a kimittube.hu portálon találjuk meg. Akárcsak a versenyzők, a zsűri is egyszerű technikai eszközöket használ, saját környezetükben veszik fel az értékeléseket és töltik fel azokat a Ki Mit Tube oldalára.

A Ki Mit Tube a YouTube-on zajlik, a Google szakmai támogatásával. A Vodafone mint főtámogató, alkotóként is együttműködött a tehetségkutató dizájn- és arculati elemeinek kreatív munkálataiban, és a verseny kommunikációjában is jelentős szerepet vállalt. A tehetségkutatót a YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó ügynökségek felkérésére Red Lemon Media fejlesztette ki és bonyolítja le, egyúttal ellátja a projekt pr munkálatait. A teljes versenyfolyamat nyomon követhető lesz a társ-szervező 444.hu oldalain.