Ki Mit Tube számokban: 10 nap, 2,5 millió megtekintés

Tíz nappal a Ki Mit Tube élesedése után világosan látszik: a forradalmian újszerű tehetségkutató megmozgatta az országot. Az augusztus 21-i start óta közel 200 „pályaművet” töltöttek fel a versenyzők, amelyek többsége zenei produkció, de extrémsportoló videóját éppúgy megtaláljuk a www.kimittube.hu oldalán, mint versmondóét, tánccsoportét, ismert és ismeretlen vloggerét. Az internetezők kreativitása aligha meglepő, az érdeklődés azonban a legoptimistább becsléseket is felülmúlja. A Ki Mit Tube első tíz napjának mérlege eddig több mint 2,5 millió megtekintés.

Ez a szám olyan, mintha Budapest összes, plusz Csongrád és Vas megye minden egyes lakója legalább egyszer meglátogatta volna az oldalt. A 2,5 milliós megtekintés természetesen tovább emelkedik majd, hiszen a feltöltések folyamatosak, az ország első YouTube-on zajló tehetségkutatója pedig szeptember 21-ig tovább folytatódik.

A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig  2 826 536 perc videót néztek meg. A közel 200 versenyprodukció mellett a 10 nap leforgása alatt 61 zsűrivideó is felkerült az oldalra. Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és a többi zsűritag véleményére kiemelkedően kíváncsiak voltak a tehetségkutató követői: ezek a legnépszerűbb videók között szerepelnek.

A feltöltési időszak szeptember 13-ig tart, eddig lehet nevezni az új videókat, majd a zsűrin a sor, hogy a 15 legtöbb szavazatot elérő produkciót ötre csökkentse. A végső öt szeptember 21-én, a YouTube-on élőben közvetített showműsoron méretteti meg magát az értékes nyereményekért.

Az összes zsűrivideót itt tekintheti meg:

► Összes lejátszása

A versenyzők produkciói – Ki Mit Tube 2014: