Kézilabda világbajnokság a SportKlubon!

A csatorna közvetíti az U19-es válogatottunk küzdelmét

Ifjú titánok összecsapása a SportKlubon! Nyáron hazánk ad otthont a Nemzetközi Kézilabda Szövetség férfi U19-es világbajnokságának. Az izgalmas sportesemény mérkőzései Érden és Budaörsön zajlanak majd, a közvetítés jogát pedig a kézilabda televíziója, a SportKlub nyerte el.

A 2013-as U19 világbajnokságon a jövő magyar férfi felnőtt válogatott reménységei lépnek pályára, ezért a SportKlub is fontosnak tartotta, hogy az egész ország megismerhesse a tehetségeket. 2013. augusztus 10-23. között a budaörsi és az érdi sportcsarnokban 24 ország csapata mintegy 100 mérkőzésen méri majd össze tudását. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök.

Érdemes lesz figyelemmel követni a titánok harcát, mert a fiatalok akár meglepetést is okozhatnak. „A válogatottunk erős, bármi megtörténhet. A SportKlub a kézilabda televíziója, a magyar bajnoki és a kupa küzdelmeit is nálunk láthatják a szurkolók” – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője. „Büszkék vagyunk arra, hogy a fiatalok a csatornánkon mutatják meg oroszlánkörmeiket, ráadásul egy olyan fontos eseményen, mint amilyen a világbajnokság. Remélhetőleg három év múlva néhányukat már viszontláthatjuk az olimpián” – folytatta Dávid Bence.

A VB hivatalos dalát Kovács Áron és a Káosz Központ szerezte, amelyhez nemrég klipet is forgattak a felnőtt válogatott sztárjaival, Nagy Lászlóval, Császár Gáborral, Mikler Rolanddal, Szöllősi Szabolccsal és Ancsin Gáborral, valamint az U19-es csapat tagjaival. A különleges találkozás Császárt is megérintette. „Irigykedtem egy picit, mert amikor mi ennyi idősek voltunk, nekünk ez kimaradt, pedig biztosan mi is élveztük volna a találkozást az akkori „nagyokkal” – mondta el az irányító.

A magyar U19-es válogatott már a megnyitó ünnepséget követően pályára lép, természetesen a SportKlub kamerái előtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*