Két világsztárt is elhoz a VIVA a 2014-es Cometre!

 Szuperdögös popdance előadó és svéd zenei csillag a díjátadó színpadán

Szuperdögös popdance előadó és svéd zenei csillag a díjátadó színpadán

 A VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a  Comet-gálát. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is Magyarország legnépszerűbb  és legtehetségesebb előadóit gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó  online szavazás keretében kiderüljön, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei.  Az elmúlt évek sikerei után a VIVA még jobban ráerősít, így idén két európai  szupersztárt is meghívott, hogy a díjátadón fellépjenek. Június 11-én Inna,  a dögös popdance előadó és a jóképű svéd Ola Svensson gondoskodik róla, hogy  felejthetetlen legyen a buli a Papp László Budapest Sportarénában.

 Az idei gála mindennél látványosabb és izgalmasabb lesz, így a VIVA nem egy,  hanem rögtön két világsztárt is elhoz június 11-én: milliós rajongótáborral  rendelkező előadók adnak élő koncertet hazánkban a VIVA Comet színpadán.

 2014 nyara dögösen kezdődik majd! A feltűnően csinos popdance előadót, Innát  a rádióhallgatók számos slágeréről ismerhetik. Az egyik legnépszerűbb  nemzetközileg megjelenő napilap, a Guardian egyenesen Románia legmenőbb  exportjának nevezi az énekesnőt, akinek az elmúlt években szinte minden dala  a listák elején tanyázott világszerte, így Magyarországon is. A szexi  popsztár karrierje 2008-ban indult, amikor  “Hot” című slágere végigtarolta  Európát. Inna egy évvel később a román MTV Music Awardson négy díjat is  elhódított, klipjei pedig már a 200 milliós nézettséget közelítik az  interneten. A  “Love”, a “Sun Is Up”, a “Deja Vu”, és az “Amazing” olyan  dalok, amelyek idehaza is hatalmas sikert arattak, a “Hot” és a “Love” a  Mahasz Dance top 40 listáját is hetekig vezették. Legújabb felvétele a “Cola  Song”, amely az idei nyár egyik nagy slágere lehet.

 Ola Svenssont, a 7 platinalemezes és aranylemezes svéd csillagot 2008-ban  Grammy-díjra is jelölték. “Natalie” és “I’m In Love” című dalai világsikerre  tettek szert, az itthoni slágerlistákon is sokáig szerepeltek az élvonalban.  A jóképű énekes hangja még az S.O.S. Szerelem című magyar filmben is  felcsendült korábban. A két sztár exkluzív show-ja kapcsán a szervezők nagy  érdeklődésre számítanak.

 Június 11-én összecsapnak a magyar zenei világ legjobbjai, a tavalyi évhez  hasonlóan a VIVA “A legjobb férfi előadó”, “A legjobb női előadó”, “A  legjobb együttes”, “A legjobb új előadó” és “A legjobb videoklip”  kategóriákban keresi a legsikeresebb énekeseket és zenekarokat. A díjátadón  jelölést kapott többek között a szemtelenül fiatal Bogi, az amerikai klubok  hangulatát hazánkba varázsoló Király Viktor, a hipszterkirály ByeAlex, és a  tinik egyik kedvenc csapata, a Children of Distance is. A sztárvendégek  mellett élőben lép fel a VIVA Cometen Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New  Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif,  BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.

 A díjátadóra április 30-ig kedvezményesen, 3500 forintért válthatók  <http://www.jegy.hu/program/viva-comet-2014-50501?srch=Y29tZXR8MXwwfDB8MHww>  belépők. Természetesen azok, akik nem követhetik a helyszínen a Cometet, a  VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt.