Két Take That-es küzd a Class FM ringjében

Mark Owen Kiss Orsinak adott exkluzív interjút

Mark Owen

Mark Owen

Mark Owen nem fákat metsz londoni kertjében, hanem a semmittevés művészetének adja át magát. Ezzel a címmel készül ugyanis a Take That-es énekes új szólóalbuma, a The Art of Doing Nothing. Az ötfős fiúcsapat is csak átmenetileg van pihenőpályán, jövőre neki is állhatnak egy új lemeznek, addig azonban a slágerlistákon rivalizálnak a srácok. A Class FM-en a hét sztárja Kiss Orsinak mesélt magánéletről, zenéről és a Take That jövőjéről.

A világ egyik legsikeresebb fiúcsapatának énekes-dalszerzője 1996 óta szólóban is óriási karriert futott be. Azóta is serényen dolgozik a kert végében felállított stúdiójában: negyedik albumán végzi az utolsó simításokat. Owen elmondása szerint egy jó heccnek indult a korong, egy ideig az sem volt kizárt, hogy nem is lesz belőle semmi.

„Egyszer itt voltak nálam a barátaim egy kerti partin és arról beszélgettünk, hogy ideje lenne új dalokat írni. Lehet, hogy semmi nem lesz belőle, de kezdjünk dolgozni. És aztán így zajlott az egész munkafolytamat, megtartottuk szóviccnek, hogy valójában semmit nem csinálunk.” – mesélt a címválasztás okairól a Class FM-nek az énekes.

Markot büszkeséggel tölti el, hogy összesen kilenc albumot tudhat maga mögött, ötöt a Take That-tel, négyed pedig szólóénekesként. Élete azonban sok mindenben megváltozott legutóbbi, 2005-ös lemeze óta. Érettebbnek látja magát és nem utolsó sorban azóta már három gyermek büszke édesapja is lett.

„Azt hiszem, az apaságban vagyok a legjobb!” – lelkendezett a Class FM műsorvezetőjének. „Ez a legcsodálatosabb dolog a világon, figyelni a gyermekeimet, a világuk részesévé válni. Rengeteg életet, színt és energiát adnak, és számos meglepetést okoznak. Nagyon büszke vagyok rájuk, élvezem, hogy apa vagyok!”

Mark új lemeze hamarosan megjelenik, az első kislemez, a Star pedig már debütált is a slágerlistákon, köztük a Class40-en is. A sors fintora, hogy ezzel egy időben tört be a Class FM listájára Robbie Williams legújabb szerzeménye, a Dizzee Rascal-lel közös Goin’ Crazy is. Igazi Take That párharc alakul tehát ki a leghallgatottabb rádión, a rivalizálás azonban csak átmeneti.

„Biztos vagyok benne, hogy a jövőben újra együtt dolgozunk majd mind az öten. Robbie nyáron egy nagyszabású turnén lesz, szóval szerintem legkorábban 2014-ben állhatunk neki a közös munkának. De gyakran beszélünk és találkozunk egymással, így minden csak az időzítésen múlik. Várjuk, hogy mind az öten ráérjünk.” – mesélte az énekes.

A Mark Owennel készült interjú teljes egészében vasárnap 17:00-kor lesz hallható a Class40-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*