Keszthelyi Vivien győzelemmel kezdett a Kakucs Ring Kupán

Hétvégén rendezték a Kakucs Ring Kupa idei első fordulóját, melyen  KR2-es kategóriában ( 1001-1400 ccm között) az OXXO Energy Motorsport két ifjú versenyzője is rajthoz állt .Keszthelyi Vivien mellett egy újonc pilóta, Simon Bendegúz képviselték az OXXO Energy Drinket, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel.

Keszthelyi Viven számára már ismerős a kakucsi aszfaltcsík, de a népes mezőnyben meg kellett dolgoznia a győzelemért, amit végig magabiztos vezetéssel hozott a kategória egyetlen női pilótája egy 1300-as Suzuki volánja mögött.

Az újonc Bendi számára okozott meglepetést a pálya, az edzésen fel is borult autójával, de nem rettent meg élete első balesetétől, hanem Vivi autójába beülve – onnantól felváltva indultak az 1,3-as Suzukival – futott egy harmadik legjobb időt, majd a versenyen is a dobogó harmadik fokán végzett.

 Bendi ezt a kupa sorozatot felkészülésnek szánja, ugyanis jövőre már ő is el szeretne indulni a Suzuki Cup Europe sorozaton.

A sorozat következő versenyén – melyet december 7-én vasárnap rendeznek -, Keszthelyi Vivien feljebb lép egy kategóriával, és egy 1600-as Suzukival áll majd rajthoz.