Kerry Washington megmutatta gömbölyödő pocakját

Kerry Washingtont tavaly a People magazin a legjobban öltözött nőnek választotta, de több divatszakértő is ódákat zeng a színésznőről. A világsztár a Botrány című sorozat Olivia Popejaként is stílust teremtett, így nem meglepő, hogy az idei Golden Globe díjátadón is tündökölt. Igaz, nem csak gyönyörű hófehér ruhája miatt.

Golden Globe Awards 2014 - ARRIVALSKerry Washington televíziós történelmet írt, amikor megkapta a Botrány főszerepét, hiszen ez az első olyan sorozat az országos amerikai televíziózás elmúlt negyven évében, amelyben fekete színésznő kapta a főszerepet. Azóta a színésznő sikert sikerre halmoz. Idén első Golden Globe jelölésének is örülhetett Kerry, aki a díjátadó estéjére egy hófehér Balenciaga ruhát választott. A vakuk azonban nem csak ezért villogtak, amikor a világsztár a vörös szőnyegre lépett. Kerry ugyanis most mutatta meg először gömbölyödő pocakját.

„Ő az én kis kiegészítőm, nekem van a legjobb partnerem ma este.” – viccelődött a színésznő.

Hivatalosan Kerry Washington és amerikai focista férje nem árulta el, hogy mikorra várják első gyermeküket, de a találgatások szerint a színésznő az ötödik – hatodik hónapban járnak. Azt sem lehet tudni, hogy a hazánkban a Universal Channel műsorán futó Botrány harmadik évadának forgatásán hogyan takarják el a színésznő pocakját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*