Keresztény Szuperhősök már a CrossSound 0. napján

Csütörtök délben kezdődött az első keresztény összművészeti fesztivál, a CrossSound. A vajtai Zichy-kastély parkjában már a nulladik napon megjelentek az első résztvevők, akik egy nyitópartival indították el a fesztivált.

Megérkezett az első nap sztárvendége a skót Superhero is, akik már visszatérő vendégek Magyarországon. A csapat tagjai a budapesti városnézés után a 0 napon még fesztiválozóként vettek részt a CrossSoundon. A legutóbb Amerikában turnézó rock együttes frontembere – Tim Cheshire már hetekkel a Cross Sound kezdete előtt elmondta, hogy fellépéseik során itt találkoztak a legjobb közönséggel, és már nagyon várják, hogy újra a magyar keresztény fiatalok elé állhassanak.

0. naptól az ország egész területéről és külföldről is érkeztek fesztiválozók. A sátorállítás és beköltözés után a résztvevők élettel töltötték meg a helyszínt. A vendégek a koncertek mellett részt vehetnek különböző lelki témájú előadásokon, művészeti képzéseken, kipróbálhatják többek között a paintball-t és a slackline-t és fürödhetnek a medencében vagy a FőzdErdő-ben kávékülönlegességeket kóstolhatnak meg.