Keleti Andrea nagy figyelmet fordít az arcbőre ápolására!

keleti andreaA gyönyörű táncosnő, Keleti Andrea többször is megcsillogtathatta tánctudását a Szombat Esti Láz című műsorban. Férjével tánciskolát vezet, két gyermeket nevel, és folyamatosan mozgásban van, miközben harmóniában él önmagával. Andreát arról kérdeztük, honnan van ennyi energiája, és elárulta azt is, mivel tartja magát topformában!

Vannak jól bevált szépségtippjeid, esetlen olyan „szépségrituálék”, amik nem maradhatnak ki egyetlen napodból sem? Legtöbbször nagyon sok a teendőm, amiken igyekszem végigszaladni, és a fennmaradó időt a gyerekekre fordítom. Minden nap csinálunk valamit közösen, miközben próbálok a munka és a család mellett teljesen kiegyensúlyozott maradni. Jól érzem magam a bőrömben, de 45 évesen már megengedhetem magamnak, hogy lazítsak, ezért járok a Royal Clinics orvos-esztétikai központba szépülni!

Melyek azok a sminkszereid, bőrápoló termékeid, amik mindig ott vannak a táskádban? A professzionális sminkek és krémek híve vagyok, nagyon szeretem az IMAGE termékeket, de a sportos életmód viszonylag ritkán teszi lehetővé, hogy kifessem magam, ugyanis reggel fél 9-re már ott vagyok a táncteremben, ahol csak leizzadnám a sminket.

Szívesen kísérletezel újdonságokkal? Mivel odafigyelek a bőrömre, sokféle módszert kipróbáltam már, de a Scarlet RF frakcionális rádiófrekvencia mindent visz! A szem alatti karikákra, valamint nyakra és dekoltázsra nem igazán léteznek hatékony megoldások, de a Scarletnél már az első alkalom után észrevettem a változást a bőrömön.

Családanya vagy, tanár, táncosnő, zsűritag… és mégis folyamatosan fitt! Mi a titkod, mivel tartod magadat formában? Nincs különösebb titok, egyszerűen csak nem engedem el magam, és mindig van valamilyen tennivaló. Egy kertes házban sok munka akad, és mivel erdő szélén lakunk, rengeteget sétálunk, biciklizünk. Úgy nevelem a gyerekeimet, hogy a sport a mindennapi életünk része legyen, tánctanárnak lenni pedig a világ egyik legjobb dolga! Mivel azt csinálhatom, amit szeretek, egyáltalán nem esik nehezemre a mozgás és az aktív életvitel.