Kelemen királynőt választott

 Hogy mit keres egy ökölvívó egy táncpárbajon? Neeeem… Kelemen Balázs nem igazolt át, ő továbbra is a ringben kamatoztatja lábmunkáját, viszont a harmonikus mozgásról hetekig tudna mesélni, szóval a zsűri tagjai közt szakértő szemmel pontozta a lányokat, akik közül kikerült a királynő, vagyis Miss Hip Hop Queen.

1111A Street Dance Battle 4 elnevezésű eseményt a Petőfi Csarnokban tartották a hét végén, és a bemutatók előtt Bruce Blanchard (az utcai tánc koronázatlan belga királya) Kelemen Balázsnak is megtanított néhány tánclépést, Balázs pedig cserébe egy dedikált kesztyűt adott neki. Blanchard – aki korábban street fighter volt – egyébként illusztris vendégnek számít, hiszen a világhódító Step Up-filmek táncosait (köztük Jennifer Lopez fiatal szeretőjét) is oktatta, vagyis illusztris táncosok kerültek ki a keze közül. Most is megmutatta tudását: a Petőfi Csarnokban kilencven perces „órát tartott”.

Bruce Blanchard és Kelemen Balázs

A nap egyik fő eseménye volt a királynőválasztás, amelyen a Felix Promotion sportmenedzser-iroda ökölvívója is a zsűri tagja volt.

„Nem szokványos szépségverseny volt, hiszen itt a külső mellett a mozgást és a kisugárzást is kellett pontozni, tehát a négy zsűritag három-három pontszáma alapján hirdettek győztest. Érdekes volt, vagány kis csajok táncoltak, nehéz volt dönteni közöttük. Én már magát a zenét is élveztem, a látvány pedig még fokozta a hatást. Sajnos nem az én favoritom győzött, de egy-egy pontok döntöttek a lányok között, és aki nyert, vagyis Mészáros Bernadett is nagyon megérdemelte a sikert”

– mondta Kelemen Balázs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*