Kazettával jelentkezett a Hippikiller

HippikillerBihariBalazsA Hallgass Hazait műsorban Bihari Balázs a kiadvánnyal kapcsolatban azt is elmondja, hogy az első 100 darab el is kelt a szalagosból. A zenekar alapítója 20-25 évvel ezelőtt egy kazetta kiadót is működtetett, ez most visszaköszön. Balázs minden nap a zenével ébred, az összes tevékenysége e körül forog. Kérdésre válaszolva azt is elmondja, egy igazi hippi idealista, de ő maga sosem volt ilyen. A Hippikiller pedig pont az ellentétével szembesít.

A 4 tagú zenekar jelenleg kevesebbet koncertezik, viszont annál termékenyebb, sorra készülnek el a korábban várólistás dalok. A Mixtape from the Striped Room című album cd-n, kazettán, és természetesen digitálisan is elérhető, várjuk a következőt.

Felismerés a Carbovaris zenekar életében: “A kezdeti időktől fogva mondhatjuk, hogy eléggé aktív volt minden tekintetben a zenekar, és utána jött egy olyan időszak, amikor hála Istennek komoly sikereket könyvelhettünk el, volt érdeklődés. Ez nagyon aktív életmódot kívánt meg tőlünk, és az utóbbi időben úgy éreztük, fontos az, hogy egy kicsit befelé is összezárjunk, és egy kicsit rendezzük befelé is a dolgainkat. Úgy gondoljuk, hogy kifelé akkor tudunk értékes dolgot mutatni, létre hozni, ha befelé is minden rendben van.”

A fiúk a Hallgass Hazait műsorban szívesen, és nyíltan beszélnek, persze nem mindenről. A csapat egy bizalmi légkörben működik, a próbák alatt is leginkább együtt lenni szeretnek, rengeteget beszélgetnek, szoros az egység. Jelenleg annak az időszakát élik – hetek, hónapok -, amikor a szabad kreativitás még inkább teret nyerhet, kevés a kötelezettség, és ennek most nagyon örülnek. A magyar nyelvű szövegek gondolata is meg-megjelent a Carbovaris műhelyben, korábban erre viszonylag ritkán volt példa. Nem ígérik, hogy lesznek magyar nyelvű dalok, de foglalkoznak a gondolattal, és mi ezt szívesen vesszük jelnek… Élőben a Carbovaris legközelebb Szilveszterkor Budapesten!