Katy Perryből előbújt a vadmacska

A gyönyörű tehetség, Radics Gigi a Class FM dobogója felé kacsintgat legújabb kislemezével. Katy Perry eközben a dzsungel királynőjévé válik legújabb videoklipjében, a svéd titán, Avicii pedig új szerzeménnyel debütált és ismét a slágerlista bevételére készül.

 Egyre közelebb kerül a dobogóhoz Radics Gigi a Class40-ben. Az egyik legnépszerűbb és legfiatalabb magyar énekesnő új dalában arra bíztat, hogy mindig csak a szívünkre hallgassunk. Gigi napjai egyébként dolgosan telnek, iskolába jár, jogosítványt csinál, koncertezik, próbál, edz – ezt a nyomást minden bizonnyal könnyíti, hogy a Mire vársz című sláger hihetetlen népszerűségnek örvend: Magyarország mértékadó listáján a hatodik.

 Egy power pop dallammal vezeti be új, október közepén megjelenő albumát Katy Perry. Az énekesnő, aki korábban Budapesten is forgatott klipet, a mostani videóban egy dzsungel lakóival köt barátságot, miután repülője lezuhan az esőerdőben. A védtelen leányzóból végül a dzsungel királynője lesz, aki a veszedelmes tigrist is térdre kényszeríti, mindez a dal mondanivalóját erősíti, amelyben Katy arról énekel, hogy felfedezte magában az erőt. A Roar a Class40 huszadik helyezettje.

 Úgy tűnik, Avicii stúdiójából megállás nélkül áramlanak a sikerművek. A világhírű svéd lemezlovas nyári slágerét még ma is rengetegen dúdolják nap mint nap, ráadásul hetek óta a Class40 dobogóján időzik, a DJ közben pedig máris új szerzeménnyel debütált a slágerlistán. Angliában már lekörözte a Wake Me Up-ot, várhatóan itthon sem lesz másként. A You Make Me a harminchetedik helyen lépett be a Class FM legjobbjai közé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*