Kasza Tibi saját showműsort kapott

Kasza Tibi sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit.

Kasza Tibi sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit.

Kasza! címmel vadonatúj, sajátfejlesztésű showműsort indít a SuperTV2.  A műsor névadó-házigazdája Kasza Tibi lesz, aki sajátos stílusban boncolgatja majd a hét aktuális híreit, amelyben ismert sztárvendégek is a segítségére lesznek.
Augusztus 26-tól Kasza! címmel új, heti show látható a SuperTV2-n. A hétfő esténként tíz órakor kezdődő műsor házigazdája Kasza Tibor. Az énekes A Nagy Duett zsűritagjaként már megcsillogtatta remek humorát, ám mostantól egyórás önálló műsorban brillírozhat. A Kasza! az aktuális bulvárhíreket kommentálja: az első részben Tibi utánozhatatlan stílusában ad új értelmet a történeteknek, az adás második blokkjában pedig meghívott sztárvendégeivel vitatja meg a legizgalmasabb híreket.
Nagyon örülök a lehetőségnek! Egy igazán újszerű és szórakoztató műsort készítünk azzal a céllal, hogy önfeledt szórakozást nyújtsunk a nézőknek, és persze mi szereplők is jókat nevessünk – mondta Kasza Tibi, aki nem csupán főszereplőként, hanem gagmanként is tagja az alkotócsapatnak, és nem csak másokat, de saját magát sem lesz rest kifigurázni.
Kasza! – augusztus 26-tól hétfőnként a SuperTV2-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*