Karda Bea 5 évvel fiatalabb

Az énekesnő kigyógyult a rákból, és a szervezete 5 évvel fiatalabb a naptári koránál – derült ki egy teljes körű orvosi, természetgyógyászati kivizsgáláson.

Karda Bea néhány napja egy komplex négy órás szűrővizsgálaton esett át. Ezidő alatt számos modern műszerrel mérték az eredményeit, valamint több orvos és szakember is megvizsgálta, az összes eredményének fényében állították fel a diagnózist.

karda

“Nagyon jó volt azt látni, hogy Bea egészséges állapotban van és nagyon jók a paraméterei. Az ismert háttere után megnyugtató helyzet, jelenleg semmi arra utaló jel nincs, hogy ne mondhatnánk gyógyultnak a rákbetegségéből. Egy-két dologra azonban oda kell figyelnie. Ilyen például a stressz, a kicsit magas vérnyomás és az alacsony folyadékbevitel. Azt javasoltam neki, hogy több fizikai aktivitást iktasson be az életébe, beszéltünk a táplálkozásról és néhány életmódi tényezőről” – mondta Dr. Szabó Zoltán, a VitaHelp klinika orvosa.

Bea nagyon örült a megnyugtató eredménynek, ugyanis tartott attól, hogy a vizsgálat során rossz híreket fog kapni.

“Több erős férfinak is emberére váltak volna azok a dolgok, amiken én átmentem. Nyolc évvel ezelőtt a sok elnyomott bánatom és szenvedésem hatására megjött egy olyan betegség, amiből én most állítólag kigyógyultam. Nem csak hogy nyoma sincs a ráknak, de az esélyem is nulla százalék arra, hogy visszatérjen. Ennek örülök a legjobban, hiszen nagyon féltem, hogy mi fog kiderülni, ha idejövök” – árulta el Karda Bea, aki más jó hírt is kapott a VitaHelp Egészségközpontban.

Dr. Szabó Zoltán elárulta, hogy az énekesnő leletei az életkorának megfelelőek, sőt annál jobb értékeket mutatnak. Kiderült a biológiai életkora is, ami alapján 5 évvel fiatalabb, mint a valós naptári kora. Ez a fajta mutató annak megítélésében segít, hogy a szervezet a saját optimumát mennyire éri el.

“Ha a biológiai korom 59 éves, akkor én itt meg is állnék, ha lehet. Egyáltalán nem vagyok attól megrettenve, hogy már nem tartozom a húszévesek közé, hiszen olyan sok színes, és olykor fájó dologgal szereztem tapasztalatot, amit már senki sem vehet el tőlem. Megfogadtam a doktor úr tanácsait, többet fogok mozogni ezentúl és változtatok az életmódomon is” – tette hozzá Bea, aki mindenkinek javasolja, hogy évente egyszer vegyen részt egy ehhez hasonló komplex szűrővizsgálaton.