Karácsonyi műsorokkal ünnepel a Nickelodeon

madagaszkar_pingvinjeiRepülő hóember, barátságos hókutya, síelő pingvinek és varázserővel rendelkező keresztszülők – karácsonyi különlegességekkel várja nézőit a Nickelodeon. Hazánk legnépszerűbb gyermekcsatornája A hóember és a hókutya című rajzfilmmel, a Tündéri Keresztszülőkkel és a SpongyaBob, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár Pingvinjei és a V mint Viktória különleges karácsonyi epizódjaival várja azokat, akik az ajándékbontást követően egy kis kikapcsolódásra vágynak.

 

Egy kisfiúúj házba költözik,amelynek udvarán egy barátságos hóember áll. A hóember egyik éjjel varázslatos módon életre kel… A hóember és a hókutya a gyerekek kedvencének számító, A hóember című animációs film folytatása, amelyben a jólelkű Billyhóember barátjával és a hókutyájukkal felkerekedik, hogy meglátogassa a Télapót és részt vegyen az évente megrendezett hóember-partin. Főhőseink számos angol nevezetességet, a Big Ben-t, a London Eye-t, és Chrystal Palacet ismegcsodálják, miközben átrepülnek London felett. Az út során rengeteg kaland vár rájuk: többek között megnyernek egy síversenyt a pingvinekkel szemben, győzelmükhöz pedig személyesen gratulál a Télapó, aki valóra váltja Billy szívének leghőbb vágyát is.

Ki ne szeretné, ha a keresztszülei varázserővel rendelkezzenek? Cosmo és Wanda, a 10 éves Timmy Turner keresztszülei kissé kattantak, de különleges képességük segítségével teljesítenek minden kívánságot, akár kincsekről, akár édességekről, akár kalandokkal teli életről van szó. A Tündéri Keresztszülők legújabb epizódjaiban Apa depressziós lesz, mert mindenki azt gondolja, hogy unalmas, ezért Timmy azt kívánja, hogy édesapja élete legyen olyan, akár egy akciófilm. Óhaja hamarosan teljesül, bár még komolyabb lesz a zűr, mint előtte…

A hókutya és a hóember című díjnyertes animációs film és a nagy sikerű Tündéri Keresztszülők maratoni epizódjai mellett más karácsonyi mesékkel várja nézőit a Nickelodeon, többek között a SpongyaBob, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár Pingvinjei, a Mancsőrjárat, valamint a V mint Viktória című animációs sorozatokból is különleges karácsonyi epizódok lesznek láthatók.Hazánk legnézettebb gyermekcsatornája az ünnepek alatt is könnyed kikapcsolódást nyújt a család minden tagja számára, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Tündéri Keresztszülők maraton december 20-án és 21-én, 13 órától,

 

A hóember és a hókutya december 24-én 08:40-től,

 

Különleges karácsonyi epizódok  december 24-én, 25-én, és 26-án csak a Nickelodeonon!