Junior Prima díjas a TV2 riportere

yvon retus2Junior Prima díjat kapott sajtó kategóriában Bihari Ádám, a TV2 Tények című műsorának riportere.
November 6-án hetedik alkalommal adták át a 30 év alatti újságíróknak Magyar sajtó kategóriában a Junior Prima-díjat. Az idei díjazottak között van Bihari Ádám, a TV2 Tények című műsorának riportere is.

Bihari Ádám 2012 óta a Tények riportere. Számos kiváló tudósítás fűződik a nevéhez, idén többek között két válságövezetből, Ukrajnából és Izraelből, a gázai övezet határáról is tudósította a TV2 hírműsorát. A legjelentősebb nemzetközi hírtelevíziók tudósításaival azonos értékű munkát végzett, kiemelkedő exkluzivitással, előfordult, hogy élete kockáztatásával. A Majdan tér barikádjairól tudósított aznap, amikor mesterlövészek vadásztak a téren tüntetőkre, Izraelből jelentkezett, miközben rakétákkal lőtte a környéket a Hamasz. Olyan emberek szólaltak meg exkluzív riportjaiban, akik csak a legnagyobb hírszolgáltatóknak nyilatkoznak. Ritkán fordul elő, hogy egy magyar televízió ilyen közel jusson a világpolitika legfontosabb eseményeihez, mint közreműködésével a TV2.

„Az éles helyzetekből adott tudósítás a kedvenc része a szakmámnak. Nincs annál izgalmasabb, mint a legjobb csapattal a hátad mögött küzdeni, sokszor ellenszélben, hogy te legyél a legközelebb, ezért nagyon örülök, hogy a végeredmény most ilyen rangos díjat ért” – mondta Bihari Ádám.

A TV2 büszkén gratulál Bihari Ádámnak a Junior Prima díjhoz.

bihari adam prima-5