Juhász Csaba: Mumus nekünk ez a 3-Städte Rallye

Juhász Csaba – Juhász István Honda Civic Type R 3-Städte Rally – Németország 2016.10.21-22

Sajnos ismét nem láttátok meg a Mitropa Rally 2016-os utolsó futamának a célját.

Pénteken míg a szerelő csapat a gépátvételt intézte, te pályát jártál Juhász Pisti navigátoroddal.

Este négy gyorsot teljesítettetek. Miként is sikerült sötétben úton tartani a hondát? – Mivel a legutóbbi versenyen két féltengely törésünk volt, ezért most az első napon ‎óvatosan kezdtünk. Próbáltunk vigyázni a hajtásra. Ez meglátszott az időeredményeken is. Ráadásul az első gyorsaságin elmérték egy perccel az időnket, de ezt másnap jóváírták miután felhívtuk erre a rendezőség figyelmét.Sajnos ennek később már nem volt jelentősége.

Szombaton hét gyors várt rátok, amit a többi sporttársatok meg is kezdett aki nem esett ki az előző nap folyamán, de ti sajnos nem értetek el az első gyorsig. Mi is történt? – Szombat reggel elindultunk a szervízparkból az első szakaszra, de az etapon észrevettük,hogy nincs minden rendben a fékkel. Végül pàr kilóméterrel a szakasz rajtja előtt ‎elfolyt a fékolaj a jobb hàtsó féknyeregnél. Sajnos itt ért véget szàmunkra a verseny.

Legközelebb hol, milyen versenyen láthatunk téged? – Legközelebb az Ózd Rally prológján szórakoztatjuk a nézőket, majd november 12-én az FRT kupa futamán indulunk Kiskunlacházán.

– Hajósi Miklós – www.hajoka.hu