Juhász Anna és Nagy Ervin is csatlakoztak a MINI nagy sikerű kezdeményezéséhez

Eddig több mint negyedmillió nézőhöz jutottak el azok az inspiráló gondolatok, melyeket a MINI márka barátai osztottak meg otthonaikban felvett videóüzeneteikben. A mindannyiunk tavaszát végigkísérő nehézségek és kihívások kezelésében támogatást nyújtó, a MINI hazai Facebook és Instagram oldalán publikált Inspirációk holnapra videósorozat a napokban újabb epizódokkal bővült: a kezdeményezéshez Juhász Anna irodalmár és Nagy Ervin színész is csatlakozott.

Három hete indította útjára Inspirációk holnapra videósorozatát a MINI, melyben a márka hazai barátai őszintén számolnak be az utóbbi nehéz időszakban szerzett tapasztalatikról, a mindennapjaikat meghatározó érzéseikről, inspirációt adó kapaszkodóikról és jövőbeli terveikről. A pozitív gondolkodásra biztató gondolatokat elsőként Jókuti András világutazó, gasztronómiai szakíró, Gere Andrea és férje Csizmadia Kristóf, a Gere Attila Pincészettől és Leblanc Gergely a Magyar Állami Operaház balettművésze fogalmazta meg és rögzítette otthonában. A nagy sikerrel futó sorozat az elmúlt napokban további két inspiráló videóval bővült: a MINI Facebook és Instagram oldalán már megtekinthetőek Juhász Anna irodalmár és Nagy Ervin színész gondolatai!

„Az Inspirációk holnapra videósorozat sikerének nagyon örülünk. Az inspiráló gondolatok ereje, az összefogás fontossága, a nehéz időkben is felülkerekedő kreativítás, illetve az emberek részéről érkező rengeteg pozitív komment és reakció számunkra is egyértelművé tették, hogy mindig van lehetőség és igény új utakat keresni. Az öt videóból álló MINI sorozatunk záró eleme a Juhász Anna irodalmár által készített kisfilm a közösségépítés erejéről és az egymásra figyelésről szólnak, egyfajta útravalóként lassan újrainduló világunknak” – összegezte tapasztalatait a MINI márka magyarországi csapata.

Az új helyzetek alkalmazkodást és új megoldásokat követelnek, miközben sokszor a gyors fejlődés lehetőségével kecsegtetnek. Az „újraindított” világ egyik legfontosabb kihívása továbbra is a fenntarthatóság megteremtése lesz. A nagyvárosi mobilitás egyik úttörőjeként a MINI legutóbb az első teljesen elektromos meghajtású modelljének bemutatásával tett nagy lépést a tisztább jövő felé. A MINI Cooper SE a vezetés felhőtlen élményét hosszú távon fenntartható módon váltja valóra, és mindezt a brit prémiummárka hamisítatlanul egyedi megjelenésével és minőségével párosítja.