Jótékonysági gyermekhét a TV2 reggeli műsorában

Tematikus gyerekhetet tart a TV2 jótékonysági céllal, hogy gyereknapon rászoruló családokat támogasson a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány segítségével.
Május 21-től kezdődően gyereknapig a TV2 aktuális műsoraiban hangsúlyos szerepet kapnak a gyerekeket érintő mindennapos témák, valamint a hátrányos helyzetű családokat érintő kérdések.  A tematikus hét célja a gyerekekkel kapcsolatos problémák kiemelt bemutatása mellett a jótékonykodás is. A Tények, Mokka, Aktív és Napló adásaiban elhangzó felhívásokra a nézők telefonon, sms-ben és bankon keresztül felajánlást tehetnek, az így befolyó összegből pedig gyereknapra a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány segítségével a rászoruló gyerekes családok kapnak támogatást.
B.Csejtei Ildiko

B.Csejtei Ildiko

Ma Magyarországon 30-40.000 kiskorú gyakorlatilag éhezik, és további több tízezer kisgyerek nem jut megfelelő minőségű táplálékhoz. A TV2 a Jövőért társadalmi felelősségvállalási (CSR) programunk kiemelten foglalkozik a gyerekekkel, ezért is tartjuk fontosnak, hogy egy ilyen kezdeményezés mögé álljunk – mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2-csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*