Joshi Bharat újra Másképpen beszélget

November 4-én a FEM3 csatornán újraindul Joshi Bharat népszerű beszélgetős műsora, a Másképpen. A meghitt hangulatú beszélgetések során a legismertebb sztárok osztják meg titkaikat Joshi Bharattal és a nézőkkel.
Visszatér a képernyőre a FEM3 népszerű beszélgetős műsora, a Másképpen. November 4-től minden hétköznap délután látható Joshi Bharat – tőle megszokott közvetlen stílusú – mélyinterjúja az ország legismertebb hírességeivel, melyek során eddig el nem mondott titkokra, drámákra és szerelmekre derül fény. Joshi Bharat őszinte, sokszor merész kérdéseinek köszönhetően a nézők beleshetnek a sztárok által viselt maszk mögé. – Az elmúlt évben rengetegen kérdezték tőlem, mikor folytatjuk a Másképpent és számos ismert ember volt aki jelezte, ha újra indul a műsor, örömmel venné a meghívásunkat. A felvételek már elkezdődtek és már az első napon értek meglepetések. Én az eddig látott kép mögé igyekszem betekintést nyerni, szeretném az emberi oldalukat megmutatni a nézőknek és abban bízom, hogy a sztárok ezáltal jobban megismerhetőek, és megérthetőek lesznek. – mondta Joshi Bharat.
A Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharat-tal első új epizódja november 4-én, 17:00-kor indul és minden hétköznap látható lesz a FEM3 képernyőjén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*