Jön a Happy Endings 3. évada a Comedy Centralra

happyendings02A Happy Endings – Fuss el véle! napjaink Chicagójába vezet, ahol hat jóbarát párkapcsolati zűrjeit kísérhetjük figyelemmel. A harsány Brad és neje, a parancsolgató Jane, az örök szingli Penny, a szakma által meleg Joey-nak nevezett Max és a se veled-se nélküled párost alkotó tipikus dögös szőke Alex és a vicces jófiú Dave színes körképet adnak arról, hogyan élik mindennapjaikat azok a bizonyos mai fiatalok. A legviccesebb humorcsatorna, a Comedy Central május 21-én dupla résszel mutatja be a modernizált Jóbarátok legújabb, harmadik évadát.

 „A Happy Endings – Fuss el véle! három évada alatt nem csak a kritikusok tetszését nyerte el, de odaadó közönséget is épített magának. A Jóbarátok és A stúdió elemeire alapozva egyszerre dicséri és figurázza ki napjaink frenetikus, de néha követhetetlen világát” – írta a szitkomról a Rolling Stone magazin, amely 1967 óta a popkultúra legjavával foglalkozik.

A Comedy Central szitkomja üde színfolt a ma ismert vígjátéksorozatok között. Mert igazi húzónevek nélkül is képes letaglózni a nézőt. A harmadik évadban a Dave-et az oltár előtt faképnél hagyó Alex ismét összejön a fiúval, lakást keresnek maguknak, miközben barátaik nem győzik figyelmeztetni őket, rossz vége lesz az összemelegedésnek. A vígjáték legfrissebb 23 részében lesz néhány új szerelem, pár szakítás, na meg az a klasszikus chicagói hangulat, amelyet még a tévéképernyőn keresztül is jó nézni.

Happy Endings – Fuss el véle! – 3. évadpremier, dupla résszel, május 21-én 20:00-kor. Csak a Comedy Central műsorán!