Jól sikerült a MikulásGyár Premierje!

Az idén jubiláló MikulásGyár a Premier Outlettel együttműködve rendhagyó módon már októberben megnyitotta első adománygyűjtő-pontját. Az outlet központ 46-os üzletében egészen karácsonyig várják a felajánlásokat.

Mint arról a szervezők beszámoltak, már az első három hétvége alapján látszik a siker. Az adománygyűjtő pont október 11-i megnyitása óta 62 darab 100 literes zsák ruhát és plüssállatot, 17 doboznyi (nagyjából 220 kg) könyvet, valamint 65 kiló élelmiszert hoztak az adományozók. A felajánlások között sokszor igazi kincsekre bukkanhatunk: a megszokott adományokon túl egy hat darabos, egyedi készítésű porcelán baba készlet is a karácsonyi ajándékok listájára került. Mindemellett a Premier Outlet több bérlője is jelezte, hogy hamarosan nagyobb adománnyal szeretnék támogatni a karitatív akciót.

Zsolnai Endre főszervező elmondta, hogy érdemes volt szakítani a hagyományokkal, hiszen az idei korai nyitás nagyon népszerű az adakozók körében. „Sokan érdeklődnek a Premier Outletben történő gyűjtés részleteiről, naponta legalább 20-25 e-mailt és telefonhívást kapok. Ennek köszönhetően december 6-tól nem csak péntektől vasárnapig, hanem minden nap nyitva lesz az adománygyűjtő pontunk” – tudhattuk meg Zsolnai Endrétől. A felajánlások részben helyben maradnak: a Magyar Vöröskereszt az adományokat a Premier Outlet vonzáskörzetében élő rászoruló családok között osztja szét.

A szervezők hétvégenként péntektől vasárnapig, december 5. és 21. között pedig minden nap várják az adományokat. 2014. november 7-8-9-én a Premier Outlet kupon napokkal kedveskedik a vásárlóknak, ezzel is megköszönve az eddigi adományokat és a sok-sok felajánlást. A kuponok az outlet központ oldaláról letöltve akár 90%-os engedményre jogosítanak.

 a