Jól akarjuk érezni magunkat!

Kertész Krisztián – Velezdi Eszter Opel Astra OPC – Just Car Transport Kft. 19. Szilveszter Rallye 2017.12.28-29.

Interjú Kertész Krisztián autóversenyzővel a 19. Szilveszter Rallye előtt.

Krisztián a 2017-es év utolsó rally versenyén a Szilveszter Rallyn vesz részt hű navigátorával Velezdi Eszterrel. A rally páros versenybe száll az idő és a sporttársak ellen, most aszfaltos verseny vár rájuk. December 27-én teszt majd 28-29-én kétnapos rally a kitűzött céljuk.

A Szilveszter rallyn először indultok együtt, most melyik csapat szervizel majd nektek? – Eszterrel először indulunk itt, én már mentem egy párszor a Szilveszter rallyn, utoljára, talán vagy 4 éve. Ha én indulok az Opellal, akkor a Just Car Transport Kft színeiben megyünk, tőlük kapjuk a szervizt, és az autót is. Ilyenkor ők neveznek bennünket.

Az Eger rallyt győzelemmel zártátok, most is a győzelem a cél? – Igen, nyertük Egerben az ORC 2wd kategóriát, ott nem nagyon voltak hasonló autók, mint a miénk. A VFTS-es srácokat sikerült magunk mögött tartani. Most talán többen leszünk. Markovics Gyuri barátom is egy Hondával megy, biztos jókat fogunk vívni, de a győzelem elérhetetlennek tűnik a sok-sok BMW láttán. Igazából, a kettő csúnyán nem egy kategória.

Új szakaszok is lesznek a régiek mellett. Egy olyan autóval veszel részt, amivel igen csak jó eredményeket értetek el. Mi is a cél most a versenyen? – A szakaszok jellege itt általában ugyan olyan, csak a kitűzésén tudnak kicsit változtatni. Így ahogy a térképen nézem, még nem mentem rajta, és a kettő pályabejárásból sem hiszem, hogy fejből menni fog. Azért megpróbáljuk jól feldolgozni a pályákat. Mint mondtam az előbb, nehéz lesz a 100 lóerővel erősebb autók ellen menni, így egy karácsonyi ajándékkal is felérne, ha az elsők lennénk. Ami biztos, hogy jó az autónkban a kézifék, ha már másképp nem fog menni. Jól akarjuk érezni magunkat!

Köszönet a partnereinknek!

Köszönjük az interjút! Eszter – Krisztián

– Hajósi Miklós –