Jégre mentek a Mirigyek!

Fsipos_petiorralt bor, meleg tea, jeges feladatok és sok-sok őrültség. A Jégteraszon ünnepelte az Irigy Hónaljmirigy legújabb albumának megjelenését, ahol a csapat tagjai különböző vicces játékokban mérték össze tudásukat.

Felforrósodott a levegő mostanában az Irigy Hónaljmirigy körül, ezért a fiúk úgy döntöttek, nem árt kicsit lehűteni a kedélyeket… A napokban kerül a boltok polcaira a Mirigy legújabb, Válogatás „nélküli” lemeze, amelyet a zenekar egy kis korizással ünnepelt meg a Jégteraszon. Az eseményen az IHM tagjai egyedi curlingben és jégtáncban mérkőztek meg. A humoros revüt a Compact Disco tagjai pontozták, akik egy paródiával szintén felkerültek a lemezre.

„Szinte napra pontosan 20 évvel ezelőtt – 1994-ben – jelent meg az első lemezünk, a Fetrengés. Azóta túl vagyunk rengeteg albumon, kiskoncerten, nagykoncerten, fantasztikus két évtized áll mögöttünk” – mondta Sipos Peti. „Az új lemezen az elmúlt évek paródiái szerepelnek, köztük a Compact Disco is, akik velünk ünnepeltek ezen a különleges napon. Koccintottunk is velük a lemez megjelenésére: pálinkával és Ági szörppel” – tette hozzá az énekes.

Varga Győző ugyan nem a jég ördöge, mégis úgy döntött, kipróbálja magát a csúszós terepen is. Végül kiderült, megérte a merészsége, hiszen a Compact Disco tagjai őt és Kabai Lacit hirdették győztesnek a jégtánc revüben. „Néhányszor már kimerészkedtem a jégre, de a csúszkálás nem az erősségem. Kabai Lacival mi nyertünk a jégtánc revüt, amit egyrészt a tehetségemnek, másrészt a csinos tütümnek köszönhetünk” – mondta nevetve a mirigyes.

A srácok az új lemezzel nem állnak meg. A csapat már most gőzerővel készül a 25. születésnapjára: 2015 végén egy minden eddiginél nagyobb és látványosabb koncerttel lepik meg rajongóikat.