JÁTÉKOT A GYEREKEKNEK!

1                                Helyszínváltozás!!! A Westend oldalából indul december 22-én az Opel Dakar Team!

December 22-én elindulnak a versenyzők és szerelők az Africa Race-ra. A Westend oldalából a Hilton szálloda bejárata melletti területről indul a teljes csapat (Váci út 1-3.), s a program rendhagyó elemekkel bővült.
Ezúttal egy rendhagyó eseménnyel is egybekötjük az ünnepélyes indulást: a Music FM-mel közösen a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának gyűjtünk játékokat, ahol daganatos gyerekeket gyógyítanak. A jelmondat: „Dobj be egy játékot az autóba!”, s amennyi játék összegyűlik, azt Szalay Balázs versenyautóval viszi majd el a beteg gyerekeknek.
A teljes magyar Africa Race-csapat felvonul december 22-én 14 órától a Westend oldalában – teáznak, vagy éppen forralt borral koccintanak (utóbbi nyilván azokat érinti, akik később nem vezetnek autót, vagy éppen kamiont). „Bebe” elénekli az Opel Dakar Team új indulóját, a Back to Africát, és az is kiderül, hogy a Music FM délutáni roadshow-jának műsorvezetője, Horváth Szilárd hogyan megy a csapattal Afrikába, amikor a versenykamionban három ülés van, és mind foglalt…

Nem akarunk titkokat elárulni, de érdemes lesz megnézni, vagy a rádióban élőben meghallgatni.
Ott lesz a Westend oldalában Szalay Balázs és Bunkoczi László az Opel Mokkával, a legutóbbi viadalon a kamionosok között másodikként végző Kovács Miklós, Czeglédi Péter Ács László Scania-trió, s a kamionversenyzőként most debütáló Vörös Ferenc, aki mellett Boros László és Szalai Norbert ül az MAN versenykamionban.
Ezúttal egy rendhagyó eseménnyel is egybekötjük az ünnepélyes indulást: a Music FM-mel közösen a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának gyűjtünk játékokat. A jelmondat: „Dobj be egy játékot az autóba!”, s amennyi játék összegyűlik, azt Szalay Balázs versenyautóval viszi majd el a daganatos beteg gyerekeknek.