Itt az új Irigy Hónaljmirigy klip!- Varga Viktort parodizálja a Mirigy

Mindenkit elküld az Édes Életbe az Irigy Hónalmirigy! A zenekar Varga Viktor Lehet zöld az ég című dalát parodizálja, a hozzá kapcsolódó klipben pedig megjelennek az Édes Élet jól ismert karakterei: Berki Krisztián, Kelemen Anna, Tracy, LL Junior, Mc Zsolti és Gáspár Győző is.

 

A nyolc kan új klipjében többek között Varga Viktor és Cinthya Dictator hektikus szerelmi élete elevenedik meg. Viktort Kabai Laci, Cinthyát pedig Molnár Imi alakította.

„Varga Viktor remek alapanyag egy paródiához: több mint érdekes a személyisége, az életformája – már amit az Édes Életben látunk – ezért választottuk őt a következő „áldozatunknak”. Ugyan a hírek szerint véget ért a kapcsolatuk Cinthyiával, de a románc különleges pillanatai megértek egy paródiát” – mondta nevetve Kabai. – „Viktor Lehet zöld az ég című dala nem a legfrissebb sláger, de 2010 óta folyamatosan játsszák a rádiók, hatalmas sikert ért el, ezért úgy gondoltuk, még mindig megérdemli, hogy bekerüljön a „célkeresztbe”” – magyarázta az IHM dobosa. Laci azt is elárulta, hogy a videóban szemtanúi lehetünk Berki Krisztián ominózus herevasalásának, Kelemen Anna épülő popkarrierjének, és Győzike kiborulásainak is.

A srácok az új klippel nem állnak meg. A csapat már most gőzerővel készül a 25. születésnapjára: 2015 végén egy minden eddiginél nagyobb koncerttel lepik meg rajongóikat.