ITT AZ IDŐ, HOGY DIVATBA JÖJJÖN AZ ÖRÖKBEFOGADÁS!

A Rex Alapítvány védencei egy nem mindennapi kalandot élhettek át; egy napra igazi sztárokká válhattak a “A keverék kutya is lehet divatos, fogadj örökbe Te is!” projekt keretében. A fotózáson hat, jelenleg is örökbefogadó gazdára váró kutyus: RoziLanaRonDidiAladin és Döme vett részt. „15 éve fotózom, ebből 8 évet egy női magazin fényképészeként dolgoztam” – emelte ki Hajas Orsolya, a projekt megálmodója. – „Imádom a munkám, minden nap más kihívást tartogat. Szeretem felhívni az emberek figyelmet olyan problémákra, amiket a szívemen viselek.”

Fotós_Hajas_Orsolya (1)

Foto: Hajas Orsolya

Styling:Dmitrii Gronic Stylist

Smink: Békefi Bianka

Prandovszki Szilvia

Haj, foto asszisztens: Netta Bajrami

Models: White Model Managment

Video: Kerekes Peter

 

25 évvel ezelőtt szinte mindennapos volt, hogy a megunt kutyákat-macskákat a város peremén dobták ki az autókból úgynevezett „gazdáik”. Azóta sokat változott a világ, egyre többen tekintik érző, szeretni és szenvedni tudó társnak négylábú barátaikat, és eszerint gondoskodnak róluk.

 

Ennek ellenére sajnos még mindig sok állat szorul segítségre. A Rex Alapítványnál évente közel ezer állatot mentenek meg, ivartalanítanak és adnak örökbe. A Rex Állatszigeten a képeken szereplő kutyusok mellett több mint száz további négylábú vár gazdára. A kampánynak köszönhetően most rájuk irányul a reflektorfény.

 

További információ:

Facebook: www.facebook.com/rexalapitvany

Web: www.rex.hu