Iszak Eszti: Új év, új otthon

Pezsgő, hóesés, tűzijáték, hatalmas bulik. Hamarosan itt van a Szilveszter, amit a VIVA Tv csinos műsorvezetője is nagyon vár már. Iszak Eszti élete nemsokára megváltozik, hiszen elköltözik az albérletből, ahol barátaival lakott együtt. Az év utolsó bulijával így nemcsak az óévet, de eddigi otthonát is búcsúztatja.

 Ahány ember, annyiféleképpen tölti a Szilveszter estét. Van, aki barátok között, vagy családi környezetben, mások szórakozóhelyen köszöntik az újévet. Iszak Eszti számára azonban az idei Szilveszter más lesz, mint az eddigiek.

iszak_eszti „A Szilveszter idén különleges lesz, hiszen egy búcsúbulival és egy barátnőm szülinapjával is egybekötjük. Hamarosan ugyanis a barátaimmal elköltözünk abból az albérletből, ahol jelenleg lakunk egy másik lakásba, így azokkal ünneplünk, akikkel ott együtt éltünk” – mondta Eszti.

 A csinos műsorvezető nagyon készül az év utolsó napjára, hiszen eddig is sok boldog pillanatot hozott neki ez az ünnep.

„Mindig baráti társaságban töltöm az év utolsó estéjét, tavaly azonban Ákossal Prágába utaztunk, és egy szórakozóhely tetején koccintottuk éjfélkor, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. Ez felejthetetlen élmény volt számomra, hiszen ilyenkor általában házibulikban ünnepelek”  – emlékezett vissza Eszti, aki azt is elárulta, Szilveszter nála egyet jelent a zenével: általában ő a házibulik zenefelelőse is. A műsorvezető idén a Deezeren állít össze egy listát kedvenceiből.

„Az ezredfordulón volt az első olyan Szilveszter, amit még szülői felügyelettel, de végre a barátnőimmel tölthettem. Ehhez az évhez kapcsolódik az egyik kedvenc dalom, amit máig is rendszeresen meghallgatok a Deezeren, ez pedig JenniferLopezWaitingforTonight című slágere. Az év végi bulira mindig választok egy olyan számot is, ami az adott évben számomra nagy kedvenc volt, ez 2013-ban KlangkarussellSonnentanz című felvétele. Egyébként van egy személyes Top3 listám, amiben időről időre változik, de Bebel GilbertoCadaBeijo című száma örök dobogós.” – árulta el Eszti, aki nem csak Szilveszterkor, hanem az év minden napján a legújabb zenei listákkal várja a nézőket, a VIVA Chart Show-ban.

Szilveszteri parti lista Iszak Eszti ajánlásával:

http://www.deezer.com/playlist/721562255

 

Forrás. Red Lemon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*