Ismét világpremier a Class FM-en!

Szeptember 4-én délelőtt a világon mindenhol egyszerre szólal meg Calvin Harris és John Newman új dala, amely Magyarországon először a Class FM-en, Abaházi Csaba műsorában debütál. A világhírű skót DJ és a brit énekes Blame című újdonságát hazánk piacvezető rádiójának közönsége hallhatja elsőként.

 

Abaházi Csaba mindent tud a zenei trendekről, folyamatosan a legfrissebb híreket és slágerlistákat böngészi, valamint hétről-hétre a Class Kívánságműsort vezetve teljesíti a hallgatók kéréseit. A népszerű műsorvezető szeptember 4-én-én exkluzív dalpremierrel is megörvendezteti a hallgatókat: ő mutatja be Calvin Harris és John Newman új dalát, a debütálással egy időben.

Az alig 24 éves angol popsztár, John Newman Tribute címet viselő első önálló albumából csak az Egyesült Királyságban több mint 2 millió példány fogyott. A fiatalembernek olyan világslágereket köszönhetünk, mint a „Feel the Love”, a „Love me Again” vagy a „Loosing Sleep”, amelyek hosszú ideig vezették az angol slágerlistákat, sőt Németország és Dánia mellett Magyarországon is bekerültek az élvonalba. Nem véletlen tehát, hogy a Grammy-díjas producer-DJ, Calvin Harris vele együtt készítette el legújabb felvételét. Calvin Harris karrierje során több mint 2 millió albumot és 35 millió kislemezt adott el, és a Forbes magazin őt nevezte meg a világ legjobban kereső DJ-jeként.

A Blame világpremierjét 2014. szeptember 4-én tartják. A dal hazánkban is a világ legtöbb rádióállomásával egy időben csendül fel, itthon természetesen a Class FM-en, Az érdeklődés fokozása érdekében a Blame videóklipjéből augusztus végén már felkerültek 15 másodperces részletek Calvin Harris Instagramjára, a teljes számot azonban csak szeptember 4-én hallhatjuk. A dalról egyelőre annyit tudni, hogy Calvin Harris ősszel megjelenő új albumán lesz hallható.

Calvin Harris remek dalíró, John Newman pedig egy rendkívül tehetséges énekes. Minden megvan a zenéjében ahhoz, hogy szerethető legyen: fülbemászó dallam, élvezetes ritmusok és jó énekhang. Ez így együtt egy igazán nyerő kombináció, és abszolút nekem való muzsika. Kíváncsi vagyok, hogy együtt mit hoznak össze. Már nagyon várom a dalpremiert, hiszen én is csak a rajongókkal egy időben találkozom majd az újdonsággal. Remélem, minél többen hallgatjátok velem csütörtök délelőtt a Class FM-et.” – mondta Abaházi Csaba, aki minden hétköznap 10:00-tól várja a rádióhallgatókat a legmenőbb és legfrissebb slágerekkel.

Calvin Harris és John Newman Blame világpremier- szeptember 4-én délelőtt csak a Class FM-en!