Ismét Tomasz Dąbrowski lett a Dentons Europe vezérigazgatója

A világ legnagyobb ügyvédi irodája európai régiójának partnerei szavazataikkal megerősítették pozíciójában a Dentons Europe vezérigazgatóját, Tomasz Dąbrowskit, akinek második hivatali ideje 2017. január 1-től 2019. december 31-ig tart majd.

Dąbrowski első vezérigazgatói ciklusa alatt a Dentons gyors ütemben növekedett Európában, új irodákat nyitott, a legfontosabb piacokon megerősítette pozícióját és kibővítette szolgáltatásainak körét. 2014 eleje óta a Dentons európai partnereinek száma 55 százalékkal nőtt.

„Tomasz irányítása alatt a Dentons a kontinens leggyorsabban növekvő ügyvédi irodájává vált, annak érdekében, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást biztosítson ügyfelei számára. Számos tehetséges ügyvéd csatlakozott hozzánk Magyarországon és Németországban, továbbá Münchenben, Milánóban, Rómában és Luxemburgban is nyitottunk irodát, ami szolgáltatásaink körét és elérhetőségét egyaránt jelentősen kibővítette Európában” – nyilatkozta Joe Andrew, a Dentons globális elnöke.

„Tomasz nagyszerű munkát végzett, és alig három év alatt Európa vezető nemzetközi ügyvédi irodái közé emelte a Dentonst” – mutatott rá Evan Lazar, a Dentons Europe igazgatósági elnöke és a Dentons globális alelnöke. „Örömmel folytatom a közös munkát vele, hogy lendületünket megőrizve tovább erősítsük piaci pozíciónkat. Tomasz az európai igazgatóság, valamint partnereink túlnyomó többségének teljes támogatását élvezi.”

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy partnereink ismét megtiszteltek bizalmukkal, és megerősítettek vezérigazgatói pozíciómban” – jelentette ki kinevezése kapcsán Tomasz Dąbrowski. „Az elmúlt három év a növekedésről szólt, a következő három évben pedig az integráció és az innováció áll majd a középpontban, hogy folyamatosan tovább emeljük szolgáltatásaink színvonalát, és fenntartsuk a nyereséges növekedést.”

„Tomasz kiemelkedő vezetői képességeit bizonyítják azok a rendkívüli sikerek, amelyeket az elmúlt három évben Európában elértünk. A Dentons ügyfélkiszolgálásának színvonalát több nemzeti és regionális díjjal jutalmazták Európában” – hangsúlyozta Elliot Portnoy, a Dentons globális vezérigazgatója.

Tomasz Dąbrowski a vállalati, az M&A és a magántőke-befektetési üzletág partnere. 1992-ben, a Dentons egyik jogelődjénél, a Salans ügyvédi irodánál kezdte pályafutását Varsóban. Amellett, hogy Lengyelország egyik vezető vállalati jogásza, több vezetői pozíciót is betöltött már a Dentonsnál, nevezetesen volt a varsói iroda ügyvezető partnere, a kelet-közép-európai régió vezetője és az európai vállalati praxis társvezetője is, mielőtt 2014-ben kinevezték a Dentons Europe vezérigazgatójává.