Ismét stílusos bringások tekernek a vörös szőnyegen

Idén is a legstílusosabb hazai sztárok és civilek foglalják el június 17-én a Madách teret. A „Bringával a kifutón” eseményt negyedik alkalommal rendezi meg az InStyle. A magazin a divat népszerűsítése mellett a környezettudatosság fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A divatbemutatóval záruló versenyre június 8-ig adhatják le jelentkezésüket az érdeklődők, akik öt kategóriában mutathatják meg legmenőbb bringás szettjüket.

 

Június 17-én újra vörös szőnyeg kerül a Madách térre, hogy Budapest legstílusosabb biciklisei mutassák meg magukat az InStyle magazin „Bringával a kifutón” versenyén. A divattervezőkből, hírességekből és szakértőkből álló zsűri olyan kategóriákban várja a divatrajongók jelentkezését, mint Legstílusosabb női bringás, Legstílusosabb férfi bringás, Legstílusosabb pár, Kreatív és Mol Bubi. Az est házigazdája Lakatos Márk lesz, aki tavaly igazán rendhagyó módon, egy riksán gurult végig a vörös szőnyegen.

„Szerintem a környezettudatosság az egyik legmenőbb dolog, és önmagában egy külön stílus. Ha valaki odafigyel arra, hogy mit eszik vagy igyekszik minél kisebb mértékben szennyezni a levegőt, az már egy alap igényességről árulkodik. A biciklizés tökéletes alkalom, hogy mozogjunk, kevesebb benzint használjunk és mindeközben az egész városnak megmutathatjuk kedvenc ruhadarabjainkat” – kezdte a stylist, aki szerint a legfontosabb, hogy merjék vállalni önmagukat a versenyzők. „Ahogy tavaly, úgy idén is nagyon sokat fog számítani a személyes stílus és az egység, amit az öltözék és a bicikli együttese alkot. Azt tanácsolom minden jelentkezőnek, hogy ne féljenek megmutatni önmagukat, legyenek bátrak és engedjék szabadon a fantáziájukat” – mondta el Lakatos Márk.

A versenyzők és hírességek mellett szeretettel várják a biciklizés szerelmeseit is a szervezők, június 17-én pénteken, 20:00 órától a Madách téren.

Jelentkezz te is június 8-ig és mutasd meg, milyen szerinted egy igazán stílusos bringás szett: http://instyle.hu/bringavalakifuton/