Ismét Önökön a sor! Döntsük el együtt, milyen legyen a Torkos Csütörtök új arculata!

A Torkos Csütörtök logópályázatának végéhez érkezve, a héten közönségszavazás keretében derül ki, kinek az alkotását láthatjuk ezentúl a Torkos Csütörtök új jelképeként. A 266 pályázóból előzsűrizés során a Magyar Turizmus Zrt. munkatársai választották ki azt a négy pályaművet, melyek közül a nagyközönség január 5-8. között tartandó online szavazással fogja kiválasztani a nyertest.

torkos

A Magyar Turizmus Zrt. február 11-én ismét megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtököt. A sikeres éttermi akció 11. születésnapja alkalmából már egy teljesen új arculattal fogja várni a vendégeket.

Az idei Torkos Csütörtök egyben a „Gasztroélmények Évének” nyitánya is lesz. E tematikus év keretében az ízeké, a magyar termékeké és hagyományoké lesz a főszerep. Továbbá 4-5 nagyszabású gasztronómiai esemény mellett számos egyéb kulináris program várja majd az érdeklődőket az év során.

A Torkos Csütörtök arculatának megújítását célzó logópályázatot hatalmas érdeklődés övezte, közel 300 pályamű érkezett be a felhívás nyomán. A kötelező elemek mellett a logók tervezésekor fontos tényező volt, hogy a logó kreatív, humoros és szerethető legyen.

A Társaság nemcsak a logó tervezése során, de a végső döntésnél is a nagyközönség segítségét kéri.
A mai naptól kezdve lehetőség nyílik a továbbjutott négy logóra leadni a szavazatokat, melyet az alábbi linken tehetnek meg:
https://www.facebook.com/elmenyitthon/app/362869347252085/

Szavazzanak az Önöknek legjobban tetsző logóra, hogy februárban újra találkozhassanak vele a Torkos Csütörtök éttermeiben!

Forrás:itthon.hu