Ismét megrendezik a nagysikerű „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvényt

Magyarország legkiválóbb gyermekbűvészei egy színpadon!

A programsorozat teltházas második előadása után, itt a következő szuperprodukció vadonatúj szereplőkkel! Kihagyhatatlan lehetőség a különleges élményeket kereső családoknak, október 10-én. Fellépők: Galambos Fecó és Varázs Tamás, Fecó először, Tamás immáron harmadszor szórakoztatja produkcióival a nagyérdemű közönséget. Mindenekelőtt a gyermekeket, de persze a gyermeklelkű felnőtteket is. Varázs Tamás régi kedvence a Klebelsberg Kultúrkúria látogatóinak, sok humorral átitatott előadásai mindig ámulatba ejtik a közönséget.

Két Bűvész, két stílus, két előadás!

A népszerű eseményt ismét két előadás keretein belül szervezik meg: a délelőtti 11.00-kor illetve a délutáni 16.00-kor kezdődő eseményre is biztosíthatjuk a helyünket. A programot elsősorban a 4-10 éves korosztálynak ajánlják.

– Magyarországon egyedülálló kezdeményezése a miénk, hiszen lenyűgöző összeállításban láthatóak hazánk legsikeresebb gyermekbűvészei. A célunk, hogy minél előbb eljuthassanak „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” színpadára a legjobb magyar gyermekbűvészek! Mostani előadásunkon a csemeték és szüleik Galambos Fecóval találkozhatnak, aki különösen a látványos kellékeivel és egyedi humorával tűnik ki a hazai bűvészek közül. Miután Győr környékén szokott fellépést vállalni elsősorban, ezért ez a budapesti fellépése igazi ritkaság és kuriózum. Meglepetésekkel is készülünk a gyermekeknek! A nyitóelőadáson már jól bevált kellékvásárlási lehetőség mellett, ismét lehet fotózkodni a fellépő művészekkel az előadás után. Mindenkit szeretettel várunk, és már készülünk a következő alkalomra is! – részletezte Barlai Tamás, művésznevén Varázs Tamás.

Az igazi meglepetés Varázs Tamás “Szakács” műsora lesz. Hiszen minden előadáson két karakterben jelenik meg a színpadon. “Bűvész” karakterben minden előadáson látható lesz, viszont minden alkalommal más-más karakterrel fogja kiegészíteni a produkciókat. A közönség már találkozhatott a “Kincskereső Kalózkapitánnyal” valamint “Tomi bohóccal” is. Ezen a napon, október 10-én Szakácsként találkozhatnak vele a szerencsések.

Már a jövő évi programot is szervezik, 2022 márciusában is várja az érdeklődőket a “meglepetés vendég”, valamint Varázs Tamás “Bűvész” és “Seriff”.

További információ:

https://www.jegy.hu/program/a-varazslat-mesterei-gyerekeknek-113985