Ismerje meg Ben Stiller családját!

Melyik az a sorozat, amely 207 részt élt meg, szerepelt benne Burt Reynolds, Kirstie Alley és Adam Sandler? Melyik komédiában tűnt fel a teljes Stiller család? Ez természetesen a Férjek gyöngye! Amerika egyik legszerethetőbb szitkomja augusztus 5-én bemutatkozik a Comedy Central műsorán!

A Férjek gyöngye megmutatja, hogy nem minden arany, ami fénylik. Doug és Carrie a munkásosztály krémjét alkotva élik mindennapjaikat New York Queens részében, együttlétük azonban nem mentes a kiélezett családi problémáktól, főleg, amikor Carrie édesapja is beszáll az eseményekbe. Márpedig ő mindig beszáll, lévén, hogy a saját háza leégett, így a pár pincéjében él. Érzelmi kitöréseit egyedül a kutyasétáltatás csillapítja, és – bár szíve aranyból van – elviselése komoly kihívás elé állítja a házastársakat.

Az 1998-tól 2007-ig futott szitkom olyan világsztárokat vonultatott fel egy-egy epizód erejéig, mint Kirstie Alley, Julie Benz, Jon Favreau, vagy Adam Sandler. Stillerék annyira beleélték magukat a sztoriba, hogy az apóst alakító Jerry után felesége, Anne, valamint gyermekeik, a világsztár Ben és a kevésbé ismert Amy is feltűnt a Férjek gyöngyében, ahogy a mozivászon egyik jól ismert alakja, Burt Reynolds is Dougékkal viccelődött.

Ügyefogyott humorukkal, újszerű, de nagyon is földhözragadt világnézetükkel Doug és Carrie még a ’90-es évekből visszanyúlva is képesek nevetésre késztetni az embert. A házaspár egyik különleges tehetsége, hogy jószándékuk rendszerint visszafelé sül el. Elárvereztetik szomszédjaik házát, szétszakítanak egy frissen házasodott párt, mi pedig sírva nevetünk és várjuk, milyen megdöbbentően suta húzással tolnak ki kedvenceink a környezetükkel.

Mi történik akkor, ha a haverok folyamatosan rossz párkapcsolati tanácsokat adnak Dougnak, miközben ők maguk becsajozni sem képesek? Mi a teendő, ha elhízik az asszony? Mi van akkor, ha Carrie megcsalja őt? A Férjek gyöngye görbe tükröt mutat a XXI. század alfahímjeinek, és némi szerethető humorral vágja őket kupán.

A klasszikus poénokat felvonultató sorozat garantáltan megmozgatja azoknak a rekeszizmait, akik kíváncsiak az amerikai hétköznapok életszagú oldalára. Nem érdemes lemaradni erről a műremekről, a világ egyik leghosszabb életű sorozatáról, amely augusztus 5-én kerül a magyar képernyőkre, a Comedy Central műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*