Innovatív online adományozási lehetőség az Ökumenikus Segélyszervezet honlapján

Az Ökumenikus Segélyszervezet idei iskolakezdési kampányának fent említett jelmondatára most nem csak virtuálisan válaszolhatunk. A valódi áldozathozatalt nem kívánó like-ok mellett a www.segelyszervezet.hu/iskolakezdes oldalon lehetőség nyílik arra, hogy a rászoruló gyermekek beiskolázási támogatására meghirdetett akcióra az internet és egy bankkártya segítségével valóságosan megnyissuk a pénztárcánkat. Ha felkeressük az Ökumenikus Segélyszervezet különleges adományozói felületét, akkor egyszerű, biztonságos és játékos módon juttathatjuk el pénzfelajánlásunkat azon rászoruló gyermekek támogatására, akik segítség nélkül már a tanév elején hátrányból indulnak társaikhoz képest. 

 

Az Iskolakezdés együtt! elnevezésű akcióra elkészült oldalon mindenekelőtt lehetőségünk van a felhívás részleteinek megismerésére. Egyetértve a célokkal aztán kedvünk szerint állíthatjuk össze a tanévkezdési csomagot, annyi gyermek számára, amennyinek csak segíteni kívánunk. A kreatív felület közepén álló iskolatáskába egyenként húzhatjuk be a körzőt, füzetcsomagot, tornaruhát, rajzkészletet és ceruzacsomagot, melyek összegét egy kijelző számolja és adja össze. A válogatás végén, a Segítek gombra kattintva végezhetjük el az adminisztratív szükségleteket, majd a bank oldalára navigálva biztonságos körülmények között utalhatjuk át a kívánt összeget.

 

A honlapon kiválasztható tanszerek természetesen csak az adományozás menetét szeretnék játékossá és egyszerűvé tenni. A valóságban az összegyűlt pénzadományból az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai személyre szabottan állítják össze a családok átmeneti otthonokban élő, az országos intézményhálózat látókörében lévő, s azon 200 határon túli gyermek számára azt a tanévkezdési csomagot, ami leginkább hozzájárul ahhoz, hogy az őket érintő hátrányok ellenére minél nagyobb kedvvel kezdjék meg a tanulást.

iskolakezdes_weboldal_2014_Okumenikus_Segelyszervezet