Ingyenes LEGO® repülő és űrhajó építés

Villantsd meg a gyermekekkel együtt fantáziádat és kreativitásodat! Most hétvégén március 23-án és 24-én 10-18 óráig kapcsolódj ki a családdal együtt a Campona földszintjén, és építsetek közösen a kihelyezett rengeteg LEGO® alkatrészből repülőt vagy űrhajót!

Köztudott, hogy a LEGO® a világ legnépszerűbb játéka. Mindenki ismeri, kézbe fogta, vagy kipróbálta már, gyerekkori élmények kötődnek hozzá. A közös játék öröme közelebb hozza egymáshoz a kicsiket és nagyokat, a szülőt és gyermekét egyaránt. A LEGO® visszarepít a gyermekkorba, mikor még önfeledten játszottunk, és mertünk kreatívak lenni.

Ezen a hétvégén ismét gyermekek lehetünk, sőt örömteli kikapcsolódásban lehet részünk a Campona földszintjén, hiszen nyugodtan engedhetünk a fantáziánknak, repülőt vagy űrhajót építhetünk az elemekből.

Keresd az építő szigetet a Campona földszintjén! Regisztrálj, és kaparintsd meg az 50%-os kedvezménykupont, amit a Campona Kockapark belépése során használhatsz fel most hétvégén. A rendezvény ingyenes! A legjobban sikerült alkotásokat később a nagyközönség is megcsodálhatja a Campona Kockaparkban.