Indul az első magyar autóversenyző-tehetségkutató az M4-en

„A jövő négykeréken” címmel december 10-én az M4-en indul Magyarország első autóversenyző-tehetségkutató műsora. Tíz epizódon keresztül nyolc fiatal küzd a fődíjért, egy egy éves profi szerződésért a Swift Cup Europe versenysorozatban.

December 10-én, 21:00 órakor az M4-en indul Magyarország első autóversenyző-tehetségkutató műsora „A jövő négykeréken”. A Müller Attila vezetésével képernyőre kerülő műsor ötvözi a tehetségkutatók mellett a reality sorozatok és az ismeretterjesztő műsorok elemeit is.

Fotó: Dóka Attila, Juhász Melinda

„A jövő négykeréken” főszereplője 8 fiatal pilóta, akik egymással versengve küzdenek a végső győzelemért, melynek fődíja egy egyéves profi szerződés a Swift Cup Europe versenysorozatban a Norbert Horvath racing versenyzőjeként.

A szereplők olyan fiatalok, akiknek van már valamilyen előéletük az autósportban, ám eddig nem tudták kibontakoztatni tehetségüket.

„A jövő négykeréken” 10 epizódon keresztül mutatja be a profi autóversenyzővé válás folyamatát. Dokumentálja a versenyző-jelöltek felkészülését, bepillantást enged a kulisszák mögé, a nézők számára valós képet nyújtva arról, milyen nehézségeken, kihívásokon keresztül vezet útjuk a végső győzelemig.

A műsorban nincs kiesés, a jelölteket hétről-hétre egy négytagú mentorcsapat értékeli és vizsgáztatja. A négytagú mentorcsapat: Horváth Norbert menedzser, csapatfőnök, Katona Gellért mérnök, Matics Zsolt fizioterapeuta és Szíjj Zsolt vezetéstechnikai mentor.

A műsor első epizódja a nyolc autóversenyző-jelölt kiválasztását, a 2-9 epizódok a fiatalok felkészülését mutatják be és felvételről kerülnek képernyőre. Az utolsó, mindent eldöntő adást élő show-műsorként sugározza az M4, így zárva „A jövő négykeréken” első évadát.

„A jövő négykeréken” M4 – december 10. 21:00