Indul a NAGY-SZÍN-PAD!

A Bagossy Brothers Company koncertjével kezdetét veszi a 12 napon át tartó NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató elődöntője az Akvárium Klubban. A versenyzők koncertjeit idén is élőben közvetíti a Petőfi TV, illetve a NAGY-SZÍN-PAD!  oldalán streamen is követhető: http://nagyszinpad.com/livestream

A VOLT Produkció, a Sziget Szervezőiroda, a Petőfi Rádió és a Petőfi TV szervezésében harmadik alkalommal rendezik meg NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutatót. A versenyen 12 zenekar mutathatja be NAGY-SZÍN-PAD! érettségét, melyről a közönség mellett egy 25 fős zsűri is dönt majd.

Bagossy Brothers Company, Bohemian Betyars, Esti Kornél, Freddie, Fran Palermo, Mongooz and the Magnet, Marge, Passed, Run Over Dogs, Superstereo, Szabó Benedek és a Galaxisok, Zaporozsec – ezek az előadók kaptak idén lehetőséget, hogy megmutathassák tehetségüket a közönségnek. A tét most is nagy: a győztes idén is meghívást kap a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál és a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál Nagyszínpadára, az MTVA felajánlásaként Magyarországot képviselheti a 2017-es Eurosonic Festivalon, Hollandiában, valamint egy videoklippel és egy 500.000 Ft-os MOL üzemanyag-kártyával is gazdagodik. Minden versenyző, aki részt vesz az elődöntőkön, már nyertesnek számít, hiszen mindannyian számos felkérésre számíthatnak az említett nyári fesztiváloktól, és a MOL Nagyon Balaton eseményeitől is, az elmúlt évben megújult Művészetek Völgye például a Nagy-Szín-Pad! mindhárom döntősét fellépteti a „Völgy” könnyűzenei nagyszínpadán.

AZ ELŐDŐNTŐK IDŐPONTJAI:

április 23. Bagossy Brothers Company

április 24. Bohemian Betyars

április 25. Esti Kornél

április 26. Freddie

április 27. Fran Palermo

április 28. Mongooz and the Magnet

április 29. MARGE

április 30. Passed

május 1. Run Over Dogs

május 2. Superstereo

május 3. Szabó Benedek és a Galaxisok

május 4. Zaporozsec

DÖNTŐ: május 15.