Íme, Nagy- Britannia legszexibb szinglijei

Mi történik, ha néhány műmellű bombázót és pár agyonszolizott izomkolosszust egy trópusi szigetre zárnak végtelen mennyiségű alkohollal? Hová fajulnak az események, ha ebbe az álomszerű helyzetbe hirtelen beletrollkodnak az exek? Dráma, hátba szúrás, cicaharc, bosszúszex: ez vár az MTV-n nemrég debütált Ex On the Beach harmadik évadának részvevőire, amelynek sztárgárdája minden eddiginél bonyolultabb szerelmi szálakba gabalyodik. Lássuk a vadonatúj széria legszexibb csajait!

 

Laura Alicia Summers

Laura 12 évesen kibukott az iskolából, mert sokat szekálták, ezért diplomáját az „élet iskolájában szerezte”, és „doktorija van shoppingolásból”. Állítása szerint exei úgy jellemeznék, mint a hiúság és a szépség megszállottját – nem csoda, hiszen a tökéletes test és arc érdekében számos kozmetikai beavatkozáson esett át, amely összesen 150.000 fontba (60 millió forint) került. Ennek fényében leginkább a milliárdosokra bukik, akiket egy lélegeztető gép választ el a haláltól, de az izomagyúakat sem veti meg.

 

Amy Cooke

A Cinthya Dictator és Sofía Vergara hasonmás Amy a múltban sokszor csalódott a férfiakban, ezért szenvedélyesen független alkatnak tarja magát, aki irtózik a kapcsolatoktól és a kötöttségektől. A három szó, amellyel önmagát jellemezné az energetikus, a gondoskodó és az elmebeteg, ráadásul állítása szerint nincs olyasmi, amit meg ne tenne az ágyban, akár a kamerák kereszttüzében is…

 

Vicky Pattison

Vicky igazi veterán, a tévénézők már jól ismerhetik az Ex on the Beach első szériájából, a Geordie Shore-ból és a Judge Gerodie-ból. Hírneve miatt a szingli fiúknak nem lesz könnyű dolguk Vicky-vel, az exeiről nem is beszélve: állítása szerint ő Taylor Swift angol verziója, aki elsőre cukinak és szórakoztatónak tűnik, de ha valaki összetöri a szívét, annak pokollá teszi az életét.

Megan McKenna

A 22 éves Megan nagyon őszinte típusnak tartja magát, ami a szívén az a száján. Legrosszabb vonása az őrült féltékenység, dühét előszeretettel tölti ki aktuális barátján és az őt körülvevő hölgytársaságon. Indulatos természetéért az alkoholt okolja, amit bulizás közben vagy magába önt kontrollálatlanul, vagy a férfiak arcába.

 

Cami Li

A széria egyetlen amerikai résztvevője Cami, aki azért utazik a trópusi szigetre, hogy bosszút álljon ex-vőlegényén, Kirk-ön. Állítása szerint egy vadállat az ágyban és igaz, hogy kicsit őrült és rosszindulatú, de megéri! Ki tudna egy ilyen kombinációnak ellenállni?

 

Ex on the Beach harmadik évad – új részek minden kedden 22:00-kor az MTV-n!