Íme a MINI Lifestyle Kollekció legötletesebb női darabjai

Az édesanyák iránti szeretet kifejezésére számtalan lehetőség adódik, az egyik legnépszerűbb alkalom erre az Anyák napja, melyet szerte a világban más és más napon ünneplünk. A Nyugat-Európában jellemzően május második vasárnapján tartott jeles napra készülve a brit prémiummárka a MINI Lifestyle Kollekció látványos női ruhadarabjai és ötletes kiegészítői között válogatva gyűjtött össze egy csokrot, mely kiváló inspirációul szolgálhat a tavaszi összeállításaink megalkotásához is.

P90388547-mini-congratulates-on-mother-s-day-05-2020-2249px

A MINI Lifestyle Kollekció idén is divatos ruhadarabokkal és praktikus hétköznapi kiegészítőkkel kedveskedik a nőknek, a MINI jellegzetes stílusában és prémium minőségében. A közelgő nyár egyik legdivatosabb viseletének a dombornyomott MINI felirattal ellátott női póló (MINI Wordmark T-Shirt Women’s) ígérkezik, amely élénk piros, fekete és fehér színben egyaránt elérhető. A retró megjelenést preferáló édesanyák számára a MINI 60 Years Lifestyle Kollekció darabjai jelenthetik a legkiválóbb választást, legyen szó akár a kisautós (MINI Car Print T-Shirt Women’s), a csíkos (MINI Stripe T-Shirt Women’s) vagy a klasszikus (MINI Vintage Logo T-Shirt Women’s) mintázatú pólóról. A legkényelmesebb otthoni vagy utazás közbeni viseletet a nagyméretű MINI logóval ellátott női pulóver (MINI Logo Patch Sweatshirt Women’s) garantálja, amely élénk piros és kék színben is megrendelhető.

Az erősebb széllökések ellen a kéttónusú parka (MINI Two-Tone Parka Women’s) jelent maximális védelmet, a tengerparti pihenés és a vadregényes túrázás közben egyaránt. Ha pedig esősre fordul az idő, a MINI Lifestyle Kollekció vidám színekkel megálmodott, összehajtható esernyője (MINI Foldable Umbrellas) egy mozdulat után használatra kész.

A spontán ötletek papírra vetését eközben kifinomult MINI jegyzettömbök (MINI Notebooks) és töltőtoll (MINI Fountain Pen) segíti. A prémium minőségű írószereket a brit márka ikonikus stílusában tervezték meg a készítők. A MINI 60 Years Lifestyle Kollekció csíkmintás jegyzettömbje (MINI Striped Notebook) és a szövettel borított jegyzettömb (MINI Cloth-Bound Notebook) ugyancsak elérhető élénk piros, kék és szürke árnyalatban. A hirtelen jött ötletek feljegyzéséhez keresve sem találhatnánk a MINI töltőtollnál stílusosabb eszközt, hiszen kéttónusú hüvelyével az otthoni környezetben és a munkahelyi íróasztalon is elegánsan mutat, a kézzel írt anyák napi köszöntések pedig szívhez szólóbbak, mint bármi más.