Így néznének ki ma a Family Guy szereplői

famguy older 2Napjaink legmerészebb felnőtteknek szóló animációs sorozata 1999 óta van képernyőn, ám a South Park nagyszájú általános iskolásaihoz hasonlóan Griffinék is örökifjak, a kezdetektől fogva ugyanúgy néznek ki. A sorozat 11. évadának magyarországi premierje alkalmából a humorcsatorna most megmutatja a rajongóknak, milyenek lennének Stewie-ék, ha a 15 év alatt valóban öregedtek volna.

Peter minden kedden és pénteken önfeledten bucskázik le a lépcsőn, a Comedy Centralnak köszönhetően a sorozat rajongói azonban azt is megnézhetik, milyen lenne, ha azért esne nagyokat, mert szódásszifon szemüvegében már Lois-t is alig látná. A Griffin család feje egy kissé tovább kopaszodott a másfél évtized alatt, de korpulens alkatából mit sem veszített.

A kissé bugyuta Chris utolérte apját a növekedésben – már ami a szélességre vonatkozik. Meg talán szépült valamelyest, de pasira láthatóan még most sincs komoly esélye. Ellenben Lois a szexi kontyával igazi MILF-ként látható a közös családi fotón, a kétséges nemi identitású Stewie pedig büszkén hagyta a háta mögött a csecsemő éveket. I Love Mum pólója arról árulkodik, hogy többé már nem akarja megölni az édesanyját.

De még így se a pubertás korral küszködő Stewie, a kopaszodó Peter, vagy az önmarcangoló Meg a magyar humorcsatorna poénjának legnagyobb vesztese. Hanem Brian, az irodalomért és erős italokért lelkesedő eb, aki bizony már alulról szagolja azt a bizonyos ibolyát. A végelgyengülést ugyanis halasztani lehet, de elkerülni, azt nem.

A Family Guy 11. évada áprilistól új részekkel a Comedy Central műsorán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*