Így mulat SpongyaBob, a Kung Fu Panda és Timmy a tavaszi szünetben

Ha már megtaláltad a csokitojásokat, belaktál a húsvéti sonkából és túl vagy a locsoláson is, kedvenc rajzfilmsorozataidból összeállított húsvéti maratonnal vár a Nickelodeon. Kíváncsi vagy, mivel töltik az időt Bikinifenék, a Jade palota és a Turner ház lakói a tavaszi szünetben? SponygyaBob és Csillag Patrik, Po és az Őrjöngő ötös, Timmy és tündéri keresztszülei a jó idő beköszöntével izgalmas kalandokba keverednek.

 

Különleges húsvéti maratonnal kedveskedik kicsiknek és nagyoknak a Nickelodeon: jön a világ legismertebb tengeri szivacsa SpongyaBob, a kedves harcművész Kung Fu panda, de itt lesznek a Tündéri keresztülők is. A tavasz közeledtével az óceán mélyén is felpezsdül az élet, SpongyaBobnak, Csillag Patriknak és Bikinifenék lakóinak minden eddiginél izgalmasabb kalandokban lesz része. Miközben Rák úr egy luxus hajóúton piheni ki a fárasztó hétköznapokat, Plankton újabb és újabb kísérleteket tesz a herkenytűburger titkos receptjének eltulajdonítására. Természetesen kedvenc szivacsunk sem unatkozik: SpongyaBob megjárja majd a Holdat Szandi mókus társaságában, családi nyaralásra indul a szüleivel, megpróbálja előcsalogatni Tunyacsáp boldog emlékeit, sőt, még a karatét is kipróbálja.

 

Minden gyerek izgatottan készül a tavaszi szünetre – így van ezzel a mindig játékos Timmy is, aki várva-várt szabadidejében lépten-nyomon könnyfakasztóan vicces szituációkba keveredik. Az április elején vetített epizódokban Timmy családja szorult helyzetbe kerül, amikor csapdába ejti őket egy társasjáték, miközben a család mágikus kutyusa, Blöki emberi tulajdonságokra tesz szert. Crocker ezt kihasználva megpróbálja hipnotizálni, és Timmy tündéri keresztszülei ellen fordítani a szerencsétlen ebet. Vajon sikerül véghezvinni ördögi tervét?

 

A Jade palota szent ligetében lassan virágba borul a cseresznyefa, Shifu mesternek, Po-nak és az Őrjöngő Ötös tagjainak pedig vadonatúj kihívásokkal kell szembenéznie. Kedvenc pandánk ügyefogyott módon igyekszik Shifu mester szerelmi életét egyengetni, miközben öt barátjával a városka vízellátásának tisztaságáért küzdenek. Közben egy villámcsapás következtében Po gondolatolvasóvá válik, de újonnan szerzett képességével mindenkit az őrületbe kerget…

 

Nem tudsz hová menni húsvétkor? Helyezd magad kényelembe otthon és jöjjön a különleges húsvéti maraton április 4. és 6. között 13:20-tól 16:45-ig csak a Nickelodeonon!

 

SpongyaBob maraton – április 4-én (szombaton) 13:20-tól, Tündéri Keresztszülők maraton – április 5-én (vasárnap) 13:20-tól, Kung Fu Panda maraton – április 6-án (hétfőn) 13:20-tól.