Így készült: Wild, wild west

Banditák, üldözés, hét ló és lovas, látványos akciójelenetek – az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László ezúttal a western-korszakba repült vissza, hogy ott is a jófiúk oldalán harcoljon. Szalaynak nem volt nehéz beleképzelnie magát a helyzetbe, hiszen gyerekként a western-filmek nagy rajongója volt, és mindig is úgy érezte, azok közé a felfedező típusú emberek közé tartozik, akik annak idején, lovon meghódították a vadnyugatot.
„Minden évben készítünk image-filmeket, amelyek nem csupán kommunikációs szempontból fontosak, hanem fel is dobják, fel is rázzák egy kicsit a csapatot. A mostani történet arról szól, hogy elmegyünk Lacival tréningezni, és közben betérünk egy fogadóba, ahol kiderül, hogy banditák kirabolták a bankot. A nyomukba eredünk” – mondja el Szalay Balázs a werkfilmben.
„Legalább akkora verseny zajlik a kommunikációban, mint a pályán, és természetesen számunkra is nagyon fontos, hogy a lehető legszélesebb közönséghez jussunk el. Ezek a kisfilmek remek lehetőséget teremtenek arra, hogy a megszokottól eltérő környezetben és módon mutassuk meg magunkat” – tette hozzá Németh Ottó csapatfőnök.

A filmet teljes egészében egy hét múlva mutatja be az Opel Dakar Team.