Igazságot tesz a legszexisebb bírónő

Honnan jött a Judge Geordie ötlete? Mi volt a reakciód, amikor megkeresetek?

A Judge Geordie ugyanannak a csapatnak az agyszüleménye, amely a Geordie Shore-t készítette. Tovább szerették volna vinni a régi műsor lendületét, így amikor igény jelentkezett egy vadonatúj műsorra, bedobták ezt az ötletet –  az MTV azonnal ráharapott! Nagy megtiszteltetés volt, hogy engem kértek fel a show házigazdájának, de nagyon izgultam, hiszen ez egy óriási lépés számomra.

 

Mitől lesz több ez a műsor, mint egy szimpla párterápiás műsor? Lesz székdobálás, mint a Jerry Springer showban?

A Judge Geordie gyakorlatilag a Kamureg és a Jerry Springer Show izgalmas keveréke. Az esetek kiválasztása ugyanúgy folyik, mint a Kamuregben: az emberek üzennek nekem, én leutazom hozzájuk az ország valamelyik pontjára, találkozom velük, meghallgatom a problémájukat, majd kutatásba kezdek és megpróbálok kideríteni minél többi infót az adott ügyről. Az epizódok végén aztán jön a tűzijáték: a szembesítés során összetrombitáljuk az összes érintettet, hogy kitombolhassák magukat és végre fény derüljön az igazságra.

 

Milyen elképesztő szerelmi sztorikra számíthatnak a nézők? Melyik eset volt a kedvenced?

Lesz itt minden a meleg szerelmi háromszögtől kezdve, a hűtlen pasikon és hazudozó csajokon át, a titokban transzvesztitaként dolgozó családapákon keresztül. Kevés olyan dolog van, amit én még nem láttam… Egyébként a kedvenc eseteim a szívmelengető családi sztorik: nagyon jó volt megbékíteni a sokszor éveken át csatázó rokonokat.

 

Az látszik, és a promóban is mondod, hogy nálad senki sem ismeri jobban a párkapcsolati dilemmákat, kríziseket, de felmerül a kérdés, hogy a bíró szerepén túl még milyen feladatokat látsz el a Judge Geordie-ban? Mire számíthatunk tőled?

Ahogy a beharangozóban is elhangzik, én leszek a műsorban a bíró, az esküdtszék és a végrehajtó is. Persze ezt nem szó szerint kell érteni. Tulajdonképpen egy mediátor feladatait végzem, én vagyok a józan ész hangja, aki segít az embereknek kommunikálni. Nem is gondolnánk, de néha tényleg csak annyira van szükség, hogy az érintettek leüljenek egymással szemben és nyugodtan megbeszéljék az apró félreértésekből hatalmas konfliktussá nőtt problémákat. Néha viszont csak a hajtépés és az ordítás segít, ahogy azt majd a nézők is láthatják…

 

Mit adott neked a több évadnyi Geordie Shore és az Ex On The Beach?

Remekül felkészített a Judge Geordie-ra! Mindkét sorozatban a dráma középpontjában álltam, így igazi szerelemguruvá, a gubancos párkapcsolatok szakértőjévé váltam. Sokszor a személyes tapasztalat alapján könnyebb volt segíteni az embereken. Ebből a szempontból a Geordie Shore és az Ex On the Beach olyan volt mint egy edzés a nagy meccs előtt.

 

Mit a terveid a Judge Geordie után? Gondolkodtál más műsorokon?

Szeretnék egy hosszabb szünetet tartani, visszavonulni egy kis időre, mert a forgatás feszített menetrendje nagyon fárasztó volt, éjjel-nappal dolgoztunk. Persze jó lenne elkészíteni a Judge Geordie második évadát, de ilyesmi egyelőre még nem került szóba.

 

Judge Geordie június 24-től az MTV műsorán!