Idén már negyedszer a Férfiak Klubja nagysikerű Vállvetve Apával programja!

A Férfiak Klubja a Vállvetve Apával apák napi kezdeményezését 2021-ben is egy rendhagyó, humorosabb, játékosabb keretek között tartja meg. Az üzenete azonban az eredeti maradt: az apa-gyerek kötődés elmélyítését támogatják. A független társadalmi szervezet három évvel ezelőtt indította útjára kezdeményezését, miszerint minden évben az Apák napját követő hétfő (ami 2021-ben június 21-e), az apa-gyerek kapcsolat megszilárdításának napja legyen. A cél az, hogy minőségi időt tölthessen együtt az apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon, az édesapa munkahelyén! Mivel ebben az évben a gyermekeket nem vihetik be magukkal, hogy megmutassák személyesen, mivel is foglalkoznak, ezért a Férfiak Klubja ismét online fotópályázatot hirdetett. Nyerni is lehet olyan képek beküldésével, amelyiken apa és gyermekei egy jellemző vagy vicces munkahelyi helyzetet teremtenek, és örökítenek meg – otthon, vállvetve apával. Így egészen június 27-ig tartanak az apanapok, hiszen igenis szükség van az apák, férfiak megbecsülésére, középpontba állítására is. A játék és fotópályázat a szervezet honlapján és Facebook oldalán érhető el.

Néhány éve már Magyarországon is az ünnepnapok sorába emelkedett az Apák napja. A Bedő Imre által alapított szervezet hívta életre ezt a nem mindennapi programot, a Vállvetve Apával napot. Az elmúlt három esztendőben ez óriási siker volt, pár évvel ezelőtt közel 70 cég csatlakozott (kisvállalkozások és multinacionális cégek egyaránt), azaz többezer édesapa! Nem csoda, hisz örök élményt és különleges kapcsolódási lehetőséget jelent a férfiak számára, ha megmutathatják gyermekeiknek a munkahelyüket, és azt, mivel foglalkoznak a nap nagyobbik részében.

Az Apák napja fontos dátum az év során, és a Férfiak Klubja szeretné, ha ebben az évben is kellő figyelmet kapna. Különösen most, hiszen e mindannyiunk számára furcsa világban is fontos, hogy a gyermekek lássák: apjuk felelősségteljesen, magabiztosan teszi a dolgát, dönt, végez, elintéz, miközben a cselekedeteivel mutat példát.

 

Mivel idén arra nincs lehetőség, hogy a gyermekeket bevigyék a munkahelyekre, a szervezet arra motiválja az érdeklődőket, legyen egy kicsit különleges ez a nap. Ezért online fotópályázatot és nyereményjátékot hirdettek!

Nyereményjáték 2021-ben

A Férfiak Klubja Facebook-oldalán található a Vállvetve apával 2021 nyereményjáték részletes leírása, mely 2021. június 27., 12 óráig tart, és amelynek a fődíja egy családi hétvége 4 személyre (2 felnőtt és 2 gyermek) családi szobában a hegykői Tornácos házban. További nyeremények: Bedő Imre Férfienergia, A megbízható férfi bestsellereiből és a legújabb, Teremtő tűz című sikerkönyvéből egy-egy példány. A nyertesek kiválasztása sorsolás útján történik.

A következőkre kérik a résztvevőket:

  1. Apák és gyermekeikteremtsenek munkahelyi helyzetet, körülményeket otthon, amelyben a gyermekük, illetve gyermekeik a főnökök, az apukák pedig a lelkes alkalmazottak, akik mindent megtesznek újdonsült főnökeik óhaja szerint;
  2. erről a vicces szituációról készítsenek képet– az anyukák is segíthetnek, de csakis a fotók elkészítésében;
  3. a képet, képeket töltsék felhozzászólásban legkésőbb 2021. június 27. 12 óráig a Vállvetve Apával 2021 nyereményjátékról szóló poszt alá– a képek mellé kérnek egy vicces, frappáns címet és egy rövid, humoros leírást.

Részletek: https://www.facebook.com/aferfiakklubja/posts/4010992978935926