I. Fabbri Flair Open- A világ legjobbjai Magyarországon

A világ élvonalát és a legjobb hazai bártendereket vonultatja fel Magyarország első nemzetközi flair bartending versenye, a Fabbri Flair Open október 28-29-én, a belvárosi Ötkertben.

 

Ki ne emlékezne a Cocktail című, nagysikerű filmre, ahol Tom Cruise és Bryan Brown a Hippy Hippy Shakes dallamára, akrobatikus mozdulatokkal dobálta, pörgette az üvegeket és shakereket, így készítve a koktélokat. Ezúttal a világ legjobbjai és a magyar élvonal készül – először Magyarországon nemzetközi verseny keretében – egy fergeteges showra, egy itthon még nem látott megmérettetésre, ahol elképesztő látványosságú, zsonglőröket megszégyenítő ügyességű bártenderek kápráztatják el a közönséget és a zsűrit.

A Magyar Bármixer Unió, a Raiker és a Fabbri közös szervezésében rendezendő versenyen itt lesznek a legnagyobbak, köztük Alexander Shtifanov

a Bacardi World Flair Championship világbajnoka, Marek Posluszny a Nemzetközi Bartender Szövetség kétszeres világbajnoka. A hazai színeket – mások mellett – az egyik legjobb európai női flair bártender, a korábban ritmikus gimnasztika válogatott Budai Julianna, valamint a magyar flair nagy reménysége, a most 21 éves, de lassan már 10 éve a flair-rel foglalkozó Kovács György képviseli.

A legnagyobbak versenyét neves ítészek bírálják majd. Itt lesz Franceso Leoni, a nemzetközi flair egyik első sztárja, Pedro Garcia, a Fabbri hivatalos brand nagykövete, spanyol bajnok flair bartender, Szőke Szabolcs, nemzetközi versenybíró, a hazai flair bartending megteremtője és Reiner Péter, korábbi magyar flair bajnok, a Magyar Bármixer Unió flair tagozatának vezetője.