Humorral tarol hétvégente az ATV

A nevetésé a főszerep minden hétvégén az ATV műsorán. A saját gyártású műsorok mellett a klasszikus hazai és külföldi vígjátékok is a képernyő elé ültetik a nézőket.

 

Ha nevetés, akkor ATV – a csatorna nézői hét közben, nap, mint nap a legfrissebb hírekről informálódhatnak, közéleti, politikai és kulturális háttérbeszélgetéseket láthatnak, hétvégente azonban a kikapcsolódásé a főszerep. Az ATV-nél ugyanis a hétvégék – az elmaradhatatlan hírek mellett – a szórakoztatásról szólnak.

Kéthetente jelentkezik Beleznay Endrével a Vakkomondor, amely egy humorba fojtott politikai show, rendhagyó hírmagyarázatokkal. Továbbá Havas a pályán, amely friss, oldott, humoros hangvételű műsor, ahol népszerű személyek beszélnek fontos kérdésekről, lazán, őszintén, időnként egyet nem értve egymással.

A kabaré nagyágyúival, Sas Józseffel és a Markos-Nádas párossal is az ATV-n találkozhatnak a nézők, ahogyan a Humorbajnokság, a Szép volt fiúk és a Dumakabaré adásaival is. Ezeken a műsorokon túl magyar és külföldi klasszikus vígjátékok is várják a szórakozni vágyókat.

 

Az elmúlt hónapok nézettségi eredményei alapján kiderült, a nézők vevők az ATV-s szórakoztatásra, és hétvégente a jövőben is együtt nevethetnek majd az ATV-vel.