Hordd lábon a Sziget-feelinget

Limitált szériás Superga cipők a szigetlakóknak

 

Az olaszok két dologhoz értenek igazán: a pizzához és a divathoz. A Superga pedig most bebizonyította, hogy a fesztivál divatban is éppúgy remekelnek, mint a kifutói kreálmányokban: megérkezett a Sziget hivatalos fesztiválcipője!

Superga_sziget-1

Milyen is 2015-ben a legszuperebb fesztivál szett? Kalap, hatalmas zsebek vagy övtáska, – hogy a kézbe elférjen a sör -, egy őrült napszemüveg, megfejelve mindezt a szigetlakók kötelező darabjával, a Superga Sziget színekben pompázó cipőjével. Mert az igazi szigetlakó tudja, hogy az egy hetes fesztivál őrülethez elengedhetetlen kellék egy megbízható társ, egy kényelmes cipő. A Superga immáron 100 éve látja el a világot minőségi lábbelijeivel, amikre nem kisebb nevek esküsznek, mint Lana Del Ray, Rita Ora, BradPitt vagy az ArcticMonkeys tagjai.

A limitált szériás Superga cipőkre a Sziget ideje alatt a fesztivál közelében lévő két Auchanban – Kaszásdűlőn és Budakalászon -, Budapesten a Playersroomban (Allee, Aréna Pláza, Árkád, Campona, Ferihegy SkyCourt, Köki Terminál, Mammut, Westend), a Corso Como üzletében a Rózsakert Bevásárlóközpontban, valamint Siófok Beachen és Balatonfüred Beachen a Playersroomokban lehet lecsapni. Azok pedig, akik nem bírnak várni és minél hamarabb szeretnék koptatni a szuper fesztiválcipőket, a http://www.superga-sziget.com/ postai kiszállítással vagy a Sziget Superga standjához is rendelhetik a cipellőket.

Húzz bele és hordd haza lábon a Sziget-feelinget!