Honda újdonságok a 2019-es Frankfurti Autószalonon

Lerántották a leplet a Honda következő generációs elektromos autójának sorozatgyártású változatáról a 2019-es Frankfurti Autószalonon, így a látogatók személyesen is megismerkedhetnek a Honda e névre keresztelt újdonsággal. A modellt igen különleges környezetben mutatták be a japán márka munkatársai, hiszen a virtuális valóságot is segítségül hívták, hogy az érdeklődők átfogó képet kaphassanak az ultramodern műszaki megoldásokról.

Az elektromos autóknak az EV World (ti. elektromos autók világa) nevezetű részleg ad helyet a Honda kiállítási területén, amit úgy alakítottak ki, hogy a tökéletes helyszínként szolgáljon a Honda e egyedülálló képességeinek és technikai részleteinek demonstrálásához. Az interaktív bemutatók mellett különféle töltőberendezéseket is felsorakoztat a legendás japán vállalat, közöttük a Ubitricityvel közösen fejlesztett, kétirányú energiaáramlást biztosító Power Manager Prototype rendszert, ami minden vásárlói igényét kielégít majd.

 

Szintén jelen van Frankfurtban a vadonatúj CR-V Hybrid, és hogy még behatóbban megismerhessék az autósok, részegységeit külön is kiállítják, beleértve a közvetlen és hatékony i-MMD hibrid hajtásláncot. A CR-V Hybrid az év elején jelent meg a Honda választékában, ez a márka modellje az európai piacon a következő generációs hibridek közül.

A vállalat hibrid kollekciójának ékköve, a 2019-es Honda NSX, szintén kiállításra került, miként a többi sportos modell is, közöttük a Civic Type R, a Civic Sport Line és a HR-V Sport alkotta triumvirátus. Természetesen nem maradhat távol a kiállítástól a Honda hajtásláncra épülő Aston Martin Red Bull Racing RB15 sem, ami a közelmúltban az osztrák és a német GP-n is diadalmaskodott.