Hogyan spóroljunk időt?

Premier OutletAz ország legnagyobb outlet központja merész döntést hozott, és szakítva az „outlet hagyományokkal”, egy meglepő bérlővel bővíti kínálatát.

A Premier Outlet portfóliója folyamatosan nő: a minőségi ruházati termékek és kiegészítők mellett már konyhai elektronikus készülékeket, háztartási eszközöket, sőt, a BL óraszalonban különleges karórákat is találunk. Ennek az állandó átalakulásnak egy újabb evolúciós lépcsőfoka a dm drogéria nyitása, amelyre most pénteken, 2014. december 5-én kerül sor.

A dm üzlet igazi vérfrissítés a Premier Outlet számára. „Drogériák, parfümériák a nyugat-európai outletekben megtalálhatóak, a régióban azonban mi vagyunk az első outlet központ, amelyben dm üzlet nyílik” – tudhattuk meg Imre Csabától a Premier Outlet vezetőjétől. Bár első hallásra a dm drogéria nyitása meglepőnek tűnhet – hiszen bár sok-sok árengedménnyel várja majd az üzlet a vásárlókat, de mégsem egy outlet-koncepcióról beszélünk –, ennek ellenére ez a lépés egy hosszútávú stratégia része. „Nem titkolt célunk az, hogy a hozzánk ellátogató vásárlók a több mint száz világmárka mellett a mindennapi termékekhez is könnyen hozzájuthassanak, azaz össze tudják kombinálni a vásárlásaikat. Ezzel időt spórolunk nekik. Az idő pedig az ünnepek közeledtével még inkább kincset ér.”

Hogyan spóroljunk időt - POC